USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Польські фермери блокуватимуть ще два пункти пропуску, один з них – на Волині

11 Лютого 2024 13:59
Польські фермери, які блокують деякі пункти пропуску на кордоні з Україною, оголосили що від 12 лютого блокуватимуть напрямки пунктів пропуску «Устилуг» та «Угринів».

Про це в ефірі телемарафону розповів речник ДПСУ Андрій Демченко, передає ТСН.

«Орієнтовно, десь о 10 годині можуть початися такі дії, але будемо сподіватися, що цього не станеться, хоча навряд», – сказав він.

За його словами, польські протестувальники не блокують рух для легкових автомобілів та пасажирських автобусів.

Читати ще: Блокування станції Ізов. Польські фермери почали перешкоджати залізничним перевезенням агропродукції з України

Як додав Демченко, наразі заблокованими залишаються напрямки пунктів пропуску «Ягодин» і «Рава -Руська».

«Станом на ранок сьогодні навпроти «Ягодина» на території Польщі в бік України в чергах очікують десь 700 вантажних транспортних засобів, у напрямку пункту пропуску «Рава- Руська» десь 400 вантажівок», – повідомив речник Держприкордонслужби.

Понад тисяча вантажівок очікують у черзі у напрямку пункту пропуску «Краківець» хоч цей напрямок і не блокується, але водії та перевізники шукають собі напрямки, де вони можуть перетнути кордон «і тут ми бачимо збільшення кількості вантажівок, які перебувають у черзі».

Польські аграрії 9 лютого розпочали блокування доріг по всій країні, а також пунктів пропуску на польсько-українському кордоні. За словами організаторів страйку з незалежної профспілки фермерів «Солідарність», блокування доріг біля пунктів пропуску триватиме впродовж місяця, до 10 березня.

10 лютого стало відомо, що рух вантажних транспортних засобів у пункті пропуску «Шегині-Медика» на кордоні з Польщею відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 11 Лютого 2024 14:25
нашій владі байдуже ?
123 до дідо Показати IP 11 Лютого 2024 15:00
а до чого тута наша влада, як то поляки блокують?
дідо до 123 Показати IP 11 Лютого 2024 15:20
наша влада має розмовляти з польською владою...блокування доріг це кримінальний злочин, значиить польська влада блокує.
Клава Показати IP 12 Лютого 2024 04:54
зігуй, темне рільниче бидло ! - доки у владців - перманентні вибори, а в полі - болото..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus