USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Польський журналіст образив українок у прямому ефірі

26 Січня 2012 17:08
Ведучий телеканалу TVN, публіцист і багаторічний кореспондент «Газети виборчої» у Москві Бартек Венглярчик у прямому ефірі назвав українок хатніми роботами.
Про це повідомляє Українська правда.
Інцидент стався під час прямого ефіру 25 січня в ранковій програмі «Доброго дня, TVN».
Співведуча Венглярчика Іоланта Пьєньковська поскаржилася на те, що досі немає роботів, які б могли прибирати і все робити по дому, на що Бартек Венглярчик відповів: «Є роботи! Ці роботи – українки».
Пьєньковська намагалася його зупинити у таких судженнях, але Веглярчик продовжив: «Вони ж усе роблять, прибирають».
Незабаром після скандальної заяви журналіста фрагмент розмови з'явився в Інтернеті і спровокував дискусію користувачів мережі.
Також польська преса у той же день почала жваво коментувати висловлювання одного з найбільш відомих журналістів країни, називаючи його заяви «проявом ксенофобії».
Увечері журналіст вибачився за свою поведінку.
«Вийшло по-ідіотськи, з моєї вини вийшла плутанина. Загалом я не мав намір ображати їх, малось на увазі те, що їх так розглядають дуже багато роботодавців. Але я сказав, як я вже сказав, я розумію, що ви можете зрозуміти це по-різному, тому дуже шкода. Не мав таких намірів, бовкнув», - пояснив журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
Українка Показати IP 26 Січня 2012 17:30
А чого ображатись, хіба це не правда? Таких ідіоток, які тягнуть все на собі - і п"яних чоловіків, і тих які копійки заробляють, або зовсім не заробляють, бо життя бач таке тяжке, і виховання, одягання,годування, навчання дітей , обов"язкове прибирання, готування, прання, доставка продуктів і все, все, все, що тільки можливо, немає більше ніде в світі. А наші ще й гордяться цим.
))) до Українка Показати IP 27 Січня 2012 10:20
женщина, тихо. сейчас наши мужчины начнут нас засчисчать.
Є Показати IP 26 Січня 2012 17:37
Мало, ой дуже мало, ми вас били!!! Шкода що не всіх вибили!!! А розуму у пшеків як не було, немає і не буде ніколи!!!
Розум до Є Показати IP 26 Січня 2012 18:12
Оце так да!!! ЦЕ НЕ ПРАВДА! ТОМУ ЩО НАШІ ЖІНКИ МУЧАТЬСЯ ТАМ, А НЕ ЖИВУТЬ! А ПОЛЯКИ ХІБА НЕ ТАК? ЧИ ЇХ НЕМА В ІТАЛІЇ? МАБУТЬ ТАК САМО ЯК І УКРАЇНОК, мабуть журналісту ПОЛЬСЬКОМУ СТАЛО ШКОДА СВОЇХ ПОЛЯЧОК В ІТАЛІЇ і таким чином він виразив таку думку, оскільки так склалося як склалося нехай його покарають публічно і вибачиться нехай він перед укр. жінками публічно,бо поляки бачу трохи зажралися,але по 1 всіх не судять..., не думаю,що вони набагато розумніші ніж Захід України..., за Схід нічого не хочу казати, але... чоловіче,любий, одумайся-ТАКИХ ЯК УКРАЇНКИ НЕМА І НЕ БУДЕ НІКОЛИ! ЦЕ НАЙГАРНІШІ ЖІНКИ СВІТУ, НАЙСТРУНКІШІ, НАЙПРАЦЬОВИТІШІ,НАЙВІДПОВІДАЛЬНІШІ, не те,що твоє "пшечки" в кедах!
українець до Є Показати IP 26 Січня 2012 20:11
Погоджцюсь. Треба було той б-ке польське бидло вирізати ще при Богдану Хмельницькому, або загнобити в 1980. А так вони курви тепер нас за бидло мають. Ну нічого
Я Показати IP 26 Січня 2012 18:21
Ох і ...!!!!!
! Показати IP 26 Січня 2012 18:26
Щоб ти сказивсь, проклятий ... ?...
12 Показати IP 26 Січня 2012 18:51
Щоб ви не говорили, але він правду сказав, наші будуть всю чорнову роботу роботи, тільки на жаль українки в цьому не винні, якби держава дбала про нас то ніхто б туди не їхав.
SPIKER Показати IP 26 Січня 2012 18:55
на гіляку ляха!!!!!!
antikommi Показати IP 26 Січня 2012 19:52
цікаво ведучі якогось шоу в GB чи дойчланді, називають поляків хатніми роботами?
))) до antikommi Показати IP 27 Січня 2012 10:18
в "цивилизованном мире" - например, в США, про них анекдоты рассказывают точь-в-точь как мы про молдаван. он же действительно выразился про нас не совсем корректно, как всегда бывает, когда обобщать, но абсолютно справедливо.
Василиса до ))) Показати IP 31 Січня 2012 18:46
Що тут справедливого? Що тут поганого? Хіба це вина жінок? Це вина держави!!! А ще в них хіба не так? Читайте, читайте і ще раз читайте, а ще новини хоч іноді вкл. і див.,що робиться у світі,тоді пишіть,що справедливо!
antikommi Показати IP 26 Січня 2012 19:52
теж мені вища раса, пля
кос Показати IP 26 Січня 2012 19:56
і не тільки в кедах,а кривоносо-криволапі гобліни які готують так що курва в нас пес не хоче їсти,а полячуга зжере
тиць-здиць Показати IP 26 Січня 2012 20:00
Польський *урналіст з *идівською пикою **от!
Сергій Показати IP 26 Січня 2012 20:06
Зійшло сонце; Україна — Де палала, тліла, А де шляхта, запершися, У будинках мліла. Скрізь по селах шибениці; Навішано трупу — Тілько старших, а так шляхта Купою на купі. На улицях, на розпуттях Собаки, ворони Гризуть шляхту, клюють очі; Ніхто не боронить. Та й нікому: осталися Діти та собаки,— Жінки навіть з рогачами Пішли в гайдамаки. Отаке-то було лихо По всій Україні! Гірше пекла... А за віщо, За що люде гинуть? Того ж батька, такі ж діти,— Жити б та брататься. Ні, не вміли, не хотіли, Треба роз'єднаться! Треба крові, брата крові, Бо заздро, що в брата Є в коморі і на дворі, І весело в хаті! «Уб'єм брата! спалим хату!» — Сказали, і сталось. Все б, здається; ні, на кар> Сироти остались. В сльозах росли та й виросли; Замучені руки Розв'язались — і кров за кров, І муки за муки! Болить серце, як згадаєш: Старих слов'ян діти Впились кров'ю. А хто винен? Ксьондзи, єзуїти 40. Т.Г.Шевченко
Romanas Показати IP 26 Січня 2012 20:46
За базаром слабо слідкує, лях недобитий, тоже мені суперпольща !!!!
сергій Показати IP 26 Січня 2012 21:27
каструвати з...ця-ляха! пана фюрера їм не вистачає
саня Показати IP 26 Січня 2012 22:40
Ну все йде по східцях,ми бідніші і нижче стоїмо від поляків,це через ні мусимо усвідомити.Поляки нижчі за німців,німці нижчі від америкосів.Але в крові польській є з давнини присутній-гонор.Ну в свою ж чергу,вони потикають холопством укр.бідний народ,тобто висміюють нас.В свою чергу вони ображаються на німців-бо ж таке черпають відношення як і ми від них.Тому стараються поляки їхати подалі від нацистів у Англію,Швейцарію,Данію-де більше платять і культурна нація.Якби закон діяв,як в США-попробуй скажи на негра-нігер,в моменті опинися за гратами,то поляки,забули б насміхатись над бідотою.А жінки у нас,дійсно скарб.
Сергій Показати IP 26 Січня 2012 23:16
Ну правду ж каже, хіба ні? Для мене "хазяйка" - це вже майже матюк, знедолена людська істота. І з одного боку захоплюєшся витримці, меті забезпечити сім'ю, з іншого - так їх шкода, для себе жити не хочуть, або вже не хочуть.
))) до Сергій Показати IP 27 Січня 2012 10:25
зато теперь увдели себя со стороны и хором завизжали. правда, что в этом хоре делают мужске голоса, в упор не понимаю.
Beautiful Days до ))) Показати IP 31 Січня 2012 19:02
Ні, ну не витримую!!! А ви на себе зі сторони дивилися? Гляньте, в ас взагалі - сіра пелена перед очима,бо вас НЕ ІСНУЄ ЯК ОСОБИСТОСТЕЙ, ЯКБИ НЕ ЖІНКИ-ВАС БИ НА СВІТІ НЕ БУЛО,ВИЛУПКИ!
Петрович Показати IP 27 Січня 2012 02:25
Це правда,люди.По всьому світі українки мають славу прибиральниць.А поляки,чехи,болгари працюють в барах,готелях,стоянках.Мити підлогу хімією різною,то для наших жінок.Щкода їх,а ці пани ще розносять це по світі!
Лучанка до Петрович Показати IP 31 Січня 2012 19:00
А на "в барах,готелях,стоянках" не миють підлогу "хімією різною"?:) Які ви тут не далекі ще, ні чого на свої очі не бачили, не чули,а за славу всіх говорите і за всіх розписуєтеся, ви хоч за себе спробуйте і заробіть тут те,шо вони заробляють там за місяць-тоді я на вас подивлюся0,а так за 1500грн. "герої":) блін)))
Igor_vt Показати IP 27 Січня 2012 08:13
Ач як українці "образились"... Національна гордість заграла... А чого Ви не ображаєтесь, коли росіяни називають нас хохлами і дивитесь висолопивши язика їхні дурнуваті телешоу? Російське ФСБ посадило в тюрму пацана українця-сибіряка за вживання слова "москаль" на інтернет-форумі. Поляк дійсно мав на увазі, що українки працюють роботи, підкресливши їх велику працездатність.
Лучанка до Igor_vt Показати IP 31 Січня 2012 18:52
А своїх полячок він не хотів підкреслити?Які не дуже далеко й втікли від нас,а?! Бач який, а кацапи такого не скажуть,бо знають,що в них ще з цим гірше!!!
Володя Показати IP 27 Січня 2012 08:21
А я якщо хатню роботу будуть робити наймані працівники -то це хіба не жінки??? Така їхня доля. Переважна кількість чоловіків і одружується на жінках щоб вони варили, прибирали, прасували, доглядали...А жінки, особливо молоді і рвуться на це, а потім розповідають, що те погано те погано. А чому ж тоді так "вішаєтесь " на шию??
Beautiful Days до Володя Показати IP 31 Січня 2012 18:25
Слухай...таке враження,що ти Бред Пітт?! Кругом в тебе дівчтат винні,бо на шию вішаються! Може в тебе якраз таки навпаки-тобі ніхто скажем твоїм словечком не "вішається" і в тебе це болюча тема, прибирати будеш ти, їсти теж ти, я б на місці твоїх батьків так би тебе в дитинстві шмагала,щоб ти слова такого не відкрив, от через таких як ти і укр. чоловіки вважаються одними з найгірших у світі!... По тобі мабуть статистику поч. складати, ти ж і олігарх, і красень, і вчений, і мандрівник..., і взагалі всі поруч з тобою "відпочивають"! Навчись життя сприймати, Вовка,таким як воно є, якщо ти обмежений у кргозорі-їдь на хутір, ТАМ ТОБІ І МІСЦЕ! А ЩЕ КРАЩЕ- В ЛІС!
Lenny Показати IP 27 Січня 2012 08:39
А чьому ж тоді іноземці-більшість принаймі беруть собі в дружини українок??? Чому ж українки вважаються найкрасивішими, і найбажанішими жінками - а я скажу чьому, тому що українки все вміють до всього можуть пристосовуватись, і вчаться швидко новим якимось заняттям. І в нас українок - "руки ростуть звідти,звідкі потрібно"ю Ось так...
))) до Lenny Показати IP 27 Січня 2012 10:22
и действительно, как они без украинок не вымерли там у себя в Африке ;-)))
Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 08:45
Повністю підтримую Igor_vt. Українці охоче виявляють свою меншовартість перед північним сусідом. І зовсім не комплексують від цього. Вибравшись з провінції навіть до Києва, кожне волинське..... начінаєт нармальна разгаварівать, ковтає все що антиукраїнське і ніяка націіональна гордість чи уроки історії на розум їм не приходять.Тут один написав, "щкода, шо всіх не вибили". Не дивуюсь, що йому в голову не прийшло те саме про росіян, які знищували мільйони його співвітчизників. 95 квартал і Вєрка Сердючка - ось те, що треба масам.
))) до Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 10:19
а Вы над массами высоко поднялись, погляжу ;-)
Лучанка Показати IP 27 Січня 2012 10:04
Поляк сказав правду,і в тому що вона така гірка винні в першу чергу ми самі! гляньте на полячок, доглянуті, успішні, а в нас ще 20 нема вже заміж, діти, хоча дівчата які народжують ще самі діти, які нічого в житті ще не бачили окрім мильних серіалів, та шоу! От все життя і догоджають нашим чоловікам. До слова маю знайомих українок які вийшли заміж за поляків, так вони набагато краще ставляться до українок ніж наші чоловіки!
Лучанка до Лучанка Показати IP 31 Січня 2012 18:32
Як лучанка лучанці...Не судіть всіх по собі і всіх полячок по одній..., наші вродливіші,акуратніші,стильніші...,щоб ти тут не виписувала!!! Наші і працівниці норм., і дбайливі,а ще й щирі! А ті що? Вони на заробітках так само як українці в світі,аналогічно!
D Показати IP 27 Січня 2012 10:09
Жінки у нас самі найркащі.
Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 10:34
))), Вам з низу краще видно
))) до Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 12:04
ну так не машите тут шашкой, спуститесь с небес и подмените жену на кухне, что ли ;-)))
Осінь до ))) Показати IP 31 Січня 2012 18:37
Що ти смієшя?Іронія тут в нього!Нице ти створіння, якби не мати-тебе б пута не було на цьому світі, а краще б не було тебе, менше б деградованості у світі нашому існувало б,а особливо, в Україні!!!
Адвокат Показати IP 27 Січня 2012 10:35
Пше Пше Пше Бжегош Брепщінщіковічь ... як і в Україні у них Б...А хватає ...
Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 10:41
))), Вам з низу краще видно
))) до Васіліо Показати IP 27 Січня 2012 12:06
Вас заклинило? ну чего, мне и сверху тоже нравится :-)
! Показати IP 27 Січня 2012 10:42
З чого гвалт зчинили? Все правильно цей поляк сказав, бо переважна більшість українських жінок - роботи, робочі коняки, які, як правильно виразився один коментатор ще й самі "на шию вішаються", тобто вішають на шию собі довічне ярмо, обираючи недолугих чоловіків, самі себе не поважаємо, а хочемо, щоб це робили інші.В рідній державі українка така ж безправна, як і заробітчанка за кордоном, тільки там, якщо пощастить, то за роботу хоч гроші платять, а тут безпросвітна бідність, до якої вже якось пристосувались, як і до всього іншого.
? до ! Показати IP 31 Січня 2012 18:35
А польські жінки не так? Вони не тянуть свої родини працюючи теж закордоном?Що за нісенітниці?! Що за українці такі? Ви трошки вивчіться,а тоді тут пишіть та комментуйте те,що знаєте, а не пишете думки свої,які навіть суту ні виражають справедливої! То їдь в Польщу, можливостей зараз є багато!Побачу тебе там, засміють...
Чуйна Показати IP 27 Січня 2012 12:25
Один нерозумний ляпнув, щоб свою вбогість думки задовільнити піаром, а інші - ДУЖЕ освічені - тут підтримали. Та треба пам'ятник не новітнім політичним ідолам ставити, а УКРАЇНСЬКІЙ ЖІНЦІ!!!!! Заживо!!
Волиняночка до Чуйна Показати IP 31 Січня 2012 18:49
100% правди, на таке нема чому ображатися,бо це людина не далека,її сводомість взагалі не працює та не виконує функції,як у норм. людей!!!
Theodore Dreiser Показати IP 27 Січня 2012 12:46
Українським жінкам потрібно ставити пам"ятник. Не від доброго життя вони їдуть на працю. Ведучого - позбавити роботи в будь-якому випадку. А корінь проблеми, як вже було сказано - в тому, що в своїй країні ми безправні. Раз на 5 років поставимо підпис під сотнею обіцянок і терпимо глум та знущання від жирного бидла в "Лексусах". В своїй хаті - своя правда, панове! Народ дмухне - ураган буде. Досить на короткий час забути розбрат, подолати часто недолугі принципи і зробити щось разом. Ще не набридло читати новини типу "Мажор збив 3-х дітей", або "Розтрати з бюджету на Януковича складають 2 100 000 в ДЕНЬ (!!!)" (Що, до речі, є цілковитою правдою) Якби не щиро українське "моя хата скраю", все йшло б інакше. Як каже владика Михаїл - "Крайня хата горить першою" Задумаймося.
Панночка до Theodore Dreiser Показати IP 31 Січня 2012 18:27
Золоті слова, підписуюсь під кожним словом,самі винні!!!
Bert O-Nill Показати IP 27 Січня 2012 16:54
Образа на етнічному грунті - ознака тупості, обмеженості і просто - кретинізму, зрештою - яке шоу - такий і контент. Ви лишень погляньте на його візію - йолоп-йолопом. Браття та сестри - спокій, будуймо свою державу, й не зважаймо на польських ідіотів, бо власних у владі - забагато. Треба з ними щось робити...
Українка Показати IP 27 Січня 2012 16:56
На біса українським жінкам ті пам"ятники здались? Хай краще чоловіки українські по менше в чарку заглядають,за матусині спідниці менше тримаються, навчаться нормальні гроші заробляти, щоб жінки в наймичках по світах не пропадали і нарешті зрозуміють, що чоловік відповідальний за свою сім"ю, за дітей, не має права з виглядом непризнаного генія, пускати соплі і тинятись без роботи.
Віталій Показати IP 29 Січня 2012 12:41
УКРАЇНСЬКА ЖІНКА - ЦЕ ВТІЛЕННЯ ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО!!!
Я Показати IP 22 Червня 2012 11:37
От гнида

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus