USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер 10-річний хлопчик, якого у Луцьку збила машина

5 Вересня 2020 15:10
10-річний хлопчик, якого на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку збила машина, від отриманих травм помер.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Поліція повідомила, що за попередньою інформацією, двоє хлопців 10 і 13 років переходили дорогу по переходу. Маршрутка, яка рухалася крайньою правою смугою, пропустила пішоходів, натомість автомобіль ГАЗ, що їхав лівою смугою не зупинився.

10-річний хлопчик отримав множинні травми. Коли його доставили в лікарню, у нього вже було відсутнє серцебиття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Співчуваю! Показати IP 5 Вересня 2020 15:43
Страшна біда для людей. Ніхто не зможе полегшити їх біль. Крім болі відчуваю ще і велику злість на тих козлів які ніколи не пропускають пішоходів.На цю переході захинуло більше десятка людей, багато лишились каліками. Без перебільше самий небезпечний перехід,поряд ліцей, дітки про це добре знає влада.Фактично це самий небезпечний перехід Луцька. Від перехрестя всі стартують на повному газі,трафік транспорту великий. Всі міри безпеки це знаки пішохідних переходів розсташованих поряд на яких водії уваги не звертають.Необхідно регулюваний світлофором перехід , чи хоч лежачі поліцейські. Низька свідомість водіїв.низька культура водіння майже поголовна Отямтесь! Завтра там може бути ваша мама,тато,сестра , дитина....Трохи сумбурно, але дуже жаль. Мої самі щирі співчуття батькам! Земля пухом!
Лучанка до Співчуваю! Показати IP 5 Вересня 2020 16:24
Скільки ми виходили через той світлофор на Володимирській, звертались у всі інстанції, і нічого... Там теж школа близько. Мусимо особисто переводити дітей.
так до Лучанка Показати IP 5 Вересня 2020 17:04
Там також схожа ситуація
Іра Показати IP 5 Вересня 2020 15:44
Скільки ще дітей мають задавити, щоб нарешті почали садити довічно за таке?????????
Власюк Олена Показати IP 5 Вересня 2020 16:07
Чому влада нічого не робить??!!!Чому люди мають гинути ,а ті хто таке спричинив не сидять за гратами довічно? Тут не може бути випадковості і тд. тут треба зразу довічно закривати!!!!Співчутт рідним дитини!
лучанка Показати IP 5 Вересня 2020 16:12
А ще поробили переходи зразу після кільцевих поворотів,а перед переходами ставлять великогабаритні машини,за якими взагалі нічого не видно...ЯК ЦЕ СТРАШНО!!!!!Дитятко пішло гуляти в теплий вихідний день...і повернулося додому в труні!!!!!!Тепер водій вже нікуди не спішить....Біль і сльози,бережимо своїх діток і рідних і близьких!!!!
ЖАХ!!! Показати IP 5 Вересня 2020 16:30
Євробляхи непройдуть тех огляд а це чудо проходить вже 50 років! дав би в харю Южаніній!!!!!!!!!!
Чиста провина водія Показати IP 5 Вересня 2020 19:36
Невже незрозуміло, що якщо перед пішоходним зупиняється машина на правій смузі, значить хтось іде по пішоходному переході! П.с. так водій винен, але люди мають дивитись куди йдуть, навчіть дітей переходити пішохідний ПОМАЛО, для того щоб попередити такі ситуації
Здоровий глузд до Чиста провина водія Показати IP 5 Вересня 2020 23:30
Конжен день їзджу цією дорогою і відповідно знаю що там пішоходний перехід. АЛЕ - є велике АЛЕ. Автобус має велики габарити і може закривати знак що висить праворуч. Звичайно є намальована "зебра" - але зимою її видно не буде. Я можу навести безліч прикладів де дорожні знаки або не видно або затулені гілками дерев або хулігани скутили знак догори дригом і нікому до того немає діла.Я ставю міській владі тверду двійку. А щодо даного трагвчного випадку - то хотів би нагадати що коли я вчився в школі - то в нас 1-го вересня після "лєнінського" уроку відразу був урок ПДР. І нам діткам пояснювали що в машини можуть відмовити гальма і при переході вулиці ЗАВЖДИ треба дивитись вліво-враво. Це прості правила але вони можуть врятувати життя.
лучанин Показати IP 5 Вересня 2020 19:45
для всіх водіїв які будуть волати, дитина йшла по переходу, ПДР не порушила, а ця сука побачивши,що зупинилася маршрутка погнала, коли поліція буде карати за перевищення швидкості в містах
**"" Показати IP 5 Вересня 2020 20:25
Дуже шкода дитину.Сама не раз бачила на переходах ситуації, коли одна машина зупиняється ,а за нею вилітає інша прямо на пішехода.Коли вже накінець почнуть штрафувати та приймати якісь міри проти водіїв ,які не зупиняються на переходах? Що це за свавілля?Без нервів неможливо перейти дорогу.Дуже шкода що через таке бидло водіїв страждають діти.
Влада Показати IP 6 Вересня 2020 09:10
На вимоги суспільства влада реагує коли майдан виходить. Бо кожен хто туди є "зайшов" - це тільки з дозволу більшості. Тому "нагнути" винних не виходить, бо кум, брат, сват.... Сумно. Ніхто ж їх не перевіряє на наявність звичайного людського глузду. Головне - мати кеш на транспорти і рекламу, а люди хавнуть... Їм ж бо ніколи, вони на роботі... Спеціально зробили з народу бидло, щоб краще керувати. Але то таке... Всім тупо пофіг.
ЗАСЬ Показати IP 6 Вересня 2020 16:55
А ще не сказали, випадково, що це невинне загибле дитя було хворе на короновірус? ВИРОК: коли буде тотальний дозвіл на носіння короткоствольної зброї від повнолітнього до пенсіонера, коли будуть вони знати про свої правила і правові наслідки поводження зі зброєю, тоді припиниться це свавілля. P.S. Я коли приїжджаю, то іноді говорю, що мені і трьох обойм не вистачило приїхати додому. P.P.S. I ще провулок Дорожній1, кожної п'ятниці, повертаються маршрутчики на стоянку, дивлячись на те як вони себе ведуть на трасі у тому провулку, висновок лише один - п'яні. Проте патульних звісно немає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus