USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Помер 22-річний хлопець, якого збила маршрутка на переході у Ковелі

21 Серпня 2020 10:19
22-річний хлопець, житель міста Ковель, який отримав важкі травми унаслідок ДТП, помер вчора, 20 серпня, у відділенні реанімації Ковельської ЦРЛ.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Молодик потрапив в лікарню після ДТП за участю маршрутки, яке трапилося 13 серпня близько 8:30 ранку на вулиці Володимирській. Велосипедиста, який рухався на пішохідному переході, збила маршрутка. Його госпіталізували.

У результаті аварії хлопець отримав політравму, важку закриту черепно-мозкову травму, перелом тім’яної кістки та набряк мозку. За життя юнака протягом тижня боролися лікарі, але врятувати його не вдалося. Травми, які він отримав, виявилися несумісні із життям.

Інформацію про смерть учасника дорожньо-транспортної пригоди підтвердили у пресслужбі волинської поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus