USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер колишній директор Луцького базового медколеджу

25 Лютого 2021 09:38
Помер колишній директор Луцького базового медичного коледжу Зіновій Крижанівський.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила директорка Волинського медичного інституту Тетяна Пастрик.

«У ці печальні дні колектив Волинського медичного інституту висловлює глибоку скорботу з приводу смерті світлої, щирої людини, мудрого наставника і порадника Зіновія Дмитровича Крижанівського. Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні часу, ні сил, аби здійснити заплановане. Він жив, любив, радів світу й людям, які його оточували. За роки плідної праці виховав не одне покоління студентів, був для них особистим прикладом.

Світлий, добрий спомин про Зіновія Дмитровича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, працював з ним поруч.

Найщиріші співчуття висловлюємо дружині, дітям, онукам, рідним і близьким. Щиро молимося, аби Господь прийняв його душу і оселив там, де праведні спочивають. Безконечна подяка, вічна і світла пам‘ять Вам, Зіновію Дмитровичу, упокойтеся з Богом», – написав колектив медінституту.

Прощатимуться із Зіновієм Дмитровичем 25 лютого о 13.00 год в Храмі Преображення Господнього, що на вул. Луцькій у селі Зміїнець.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним, колегам та студентам Зіновія Крижанівського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Берладин Показати IP 25 Лютого 2021 12:53
Вічна пам’ять . Співчуття рідним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus