USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер російський пропагандист Мангушев, якому напередодні прострелили голову

8 Лютого 2023 13:23
У середу, 8 лютого, стало відомо про смерть російського пропагандиста і неонациста з формування «Світла Русь» Ігоря Мангушева, якому напередодні прострелили голову. За словами медиків, у Мангушева стріляли з близької відстані.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ РФ, передає ТСН.

Кілька днів тому Мангушев отримав кулю в голову у тиловій Кадіївці Луганської області.

«Ігор Мангушев із позивним Берег помер від наслідків вогнепального поранення в голову, отриманого кількома днями раніше. Смерть настала близько шостої ранку», – пишуть російські пропагандисти.

Чим «прославився» Мангушев

Ігор Мангушев улітку 2022 року виступив зі стендапом, тримаючи в руках людський череп. Він запевняв, що ця частина тіла належить загиблому українському захиснику Маріуполя з «Азовсталі». У цьому ж виступі Мангушев закликав до знищення України та всіх, хто вважає себе українцем.

Мангушев брав участь у війні проти України і був капітаном 4-ї бригади 2-го Армійського корпусу 8-ї армії, командиром взводу антиБПЛА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Супер! Показати IP 8 Лютого 2023 14:42
Новина бомба! Так і треба йому
І Показати IP 8 Лютого 2023 18:18
не помер, а- здох.
Антін Муха Показати IP 9 Лютого 2023 20:36
Собаці собача смерть. Свої ж замочили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus