USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Помер відомий волинський тренер Сергій Трикоз

11 Лютого 2016 23:20
Сергій Олександрович Трикоз виховав у Луцьку сотні каратистів, свою тренерську діяльність продовжував до останніх днів життя. Борючись із важкою недугою, він поїхав на лікування у Харків. Втім, після важкої операції обірвався тромб.

Сергій Олександрович народився 17 серпня 1947-го року у Харкові в сім’ї військового, якого відправили служити на Волинь. Відтоді Лесин край став його домівкою.

Вподобання здорового способу життя й спорту стали для Сергія Олександровича справою життя. Наприкінці 80-х років, коли карате перестали забороняти у Радянському Союзі, своїм досвідом Трикоз почав ділитися з іншими й започаткував офіційне навчання. Його вихованці виборювали перемоги як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні, що свідчить про високий рівень кваліфікації. Більше того, Сергію Олександровичу присвоїли 5-й Дан Чорного поясу. Також він був суддею національного класу.

Тренерську роботу організував у СК «Динамо» та ВСК «Тайфун», де викладав «Shotokan karate». Помер 10 лютого 2016-го року, перебуваючи на лікування у Харкові.

Про нього учні говорять як про друга і рідну людину.

«Для мене він був як другий батько. Я завжди до нього міг підійти з будь-яким питанням. Він ніколи не засуджував, а завжди з розумінням ставився, навіть до наших проступків, але й не змирювався з ними, допомагав знайти шлях до вирішення. На тренуваннях рідко коли підвищував голос, втім, вмів сказати коротко і ясно про суть проблеми. З втратою важко змиритися. Хай спочиває з миром», - згадує про тренера Сергія його учень Володимир Мирончук.

А ось так у соцмережі говорить про свого тренера й наставника Тарас Клок.

«Помер Сенсей! Трикоз Сергій Олександрович! Найтрагічніша подія в моєму житті! Людина, яка завжди вірила в мене, навіть коли я сам не вірив! Для всіх своїх учнів Сенсей був другим батьком. Для мене він залишався наставником, духовним батьком. Його вплив на моє життя важко оцінити. Для мене ця людина - це синонім гідності, вірності, чесності і величезної сили волі. Я прийшов в додзьо в 15 років і зустрів свого Наставника! З того часу пройшло 11 років. Навчив він мене багато, а скільки ще я недовчив, прослухав... Батьки дали мені тіло, Сенсей сформував мене духовно, закалив волю, терпіння, віру в себе. Найвеличезніша втрата в моєму житті! Єдина надія, що Сенсей зараз в кращому світі...», - пише Тарас.

Усі охочі попрощатися з Сергієм Олександровичем можуть прийти на панахиду у військово-спортивний клуб колишніх воїнів-афганців «Тайфун» у Луцьку завтра, 12-го лютого о 13:00.

Світлини із соцмереж
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Микола Показати IP 12 Лютого 2016 09:30
Сергій Олександрович був великою Людиною!
Ваня Показати IP 12 Лютого 2016 09:51
Як жаль,коли уходять чудові,віддані,людяні люди.Земля пухом хорошій людина.Співчуття рідним покійного
Александр Показати IP 12 Лютого 2016 10:45
Мне повезло что попал к нему на тренировку. С 8 класса школы начал заниматься у него...стал для меня вторым отцом....Спасибо ему большое что помог стать мне человеком. К нему всегда можно было обратится чтоб поговорить....жаль что от нас уходят такие хорошие люди(((
Лучанин Показати IP 12 Лютого 2016 10:47
Он для меня всегда останется Сенсеем...как учителем в спорте так наставником в жизни
Фотін Показати IP 12 Лютого 2016 11:11
Земля йому пухом
мама сина Показати IP 12 Лютого 2016 11:33
нехай спочиває з миром... співчуваю рідним...
Алексей, Юлия и Ната Показати IP 12 Лютого 2016 12:14
Будем завжди пам'ятати благородну чудову людину, нашого Сенсея. Пишу і навертаються сльози....
Олександр Показати IP 12 Лютого 2016 14:02
Це мій перший тренер по КАРАТЕ ШОТОКАН, Шкода що я пізно взнав про його смерть яби приїхав попрощався з ним, але людина він дійсно була від бога, він багато чого навчив мене та інших. ВІЧНА ПАМЯТЬ!!!
Денис Показати IP 12 Лютого 2016 14:16
Очень жаль. Замечательный человек и великий мастер. Пусть земля будет пухом...
віктор Показати IP 12 Лютого 2016 15:22
Попрощався з сансеєм. Нема слів. Чому така людина так рано пішла з життя? чому? Земля йому пухом. Людина з великої букви.
Анатолий Показати IP 12 Лютого 2016 16:22
Царство Небесне земляк. Щире співчуття рідним з Киева.
Док Показати IP 12 Лютого 2016 18:02
Царство небесне...велика людина вiд нас пiшла...менi невистачатиме його.Спiвчуття рiдним...
Юрий Показати IP 14 Лютого 2016 01:55
Ця людина завжди була для мене не пизнана тому що розпочав з карате- до. Здобув 2-ге мисце по области В 13 рокив. ВИН був судею. Писля того був кигбоксинг. Потим рукопашный бой в спилци афганцив. Зараз прожываю в Москви. Скорблю з Вамы за справжнього тренера. Слава. Честь таким Людям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus