USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Померла дитина, яка постраждала в моторошній пожежі на Волині

5 Травня 2018 09:26
Найменша із трьох дітей, які постраждали в пожежі у селі Черемошне на Ковельщині, померла в лікарні.

Головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко підтвердив інформацію в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини. 3-річна дитина померла сьогодні під ранок.

Інші двоє діток, 5 та 6 років, перебувають у критичному стані. Зі слів лікаря, зараз у них починається найважчий період боротьби. Критичний час - це 48-72 години. З моменту трагедії минуло 48 годин. Лікарі роблять усе можливе для їх порятунку. Наразі в медзакладі є все необхідне - обладнання, медикаменти, кваліфікований персонал. Однак малюки перебувають у критичному стані, спричиненому опіками. Як розповів Сергій Ляшенко, у дітей, на відміну від дорослих, внаслідок опіків страдає не тільки шкіра, особливо уражені рот і дихальні шляхи.

Нагадаємо, трагедія сталась днями в Ковельському районі. Троє хлопчиків віком 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні. Діти – в критичному стані, вони отримали по 50-60% опіків тіла.

Небайдужі можуть допомогти родині діток, які бюроться за життя. Переказати гроші можна на карту ПриватБанку батька дітей 4149 4996 4950 4915 - Пастух Василь Віталійович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus