USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Померла волинянка, яку жорстоко побив співмешканець

10 Листопада 2020 20:37
На Камінь-Каширщині співмешканець побив жінку, в результаті чого та потрапила до лікарні з тяжкою травмою. Її прооперували, однак учора ввечері громадянка померла.

Про це повідомляє поліція Волині.

Поліцейські оперативно встановили, за яких обставин потерпіла отримала травми, в результаті чого померла. З’ясували, що до медиків зі скаргами на погане самопочуття вона звернулась у неділю, 8 листопада. Тоді жінка повідомила, що травмувалась з власної необережності, однак лікарі сповістили про факт поліцію.

Правоохоронці опитали громадянку, у результаті чого вона призналась, що її побив співмешканець, робив він це систематично, протягом декількох років, однак жодних заяв та ніколи не писала, бо нібито боялась його. Опісля цього лікарі прооперували її та жінка померла.

За місцем проживання поліцейські опитали співмешканця потерпілої. 28-річний чоловік в результаті визнав, що тяжких тілесних ушкоджень завдав він декількома днями раніше, і лише коли жінці стало зле, про факт повідомили медиків.

Встановлено також, що зловмисник уже мав проблеми з законом через скоєння розбійного нападу.

Порушника одразу затримали, оголосили йому про підозру, а сьогодні суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 днів. Відповідно до ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої), йому загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Небайдужа Показати IP 10 Листопада 2020 21:08
Який жах. Ніколи не можна терпіти побоїв, раз підняв руку на жінку - то вже не чоловік. Таким місце в тюрмі.
Анонім Показати IP 11 Листопада 2020 09:42
навіщо жити з такими взагалі ? щоб дочекатися от такого кінця? жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus