USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Померлих спалюють на вулиці: у ВООЗ назвали причину COVID-спалаху в Індії

28 Квітня 2021 09:27
Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) заявила, що друга хвиля смертельного коронавірусу в Індії була викликана «ідеальним» поєднанням масових зібрань, низьким рівнем вакцинації і більш заразними штамами вірусу.

Про це з посиланням на The Guardian пише УНІАН.

Офіційний представник організації Тарик Яшаревич заперечив, що причина у стрімкому поширенні COVID-19 в Індії лише у штамах. За його словами, велику роль відіграла поведінка громадян, зокрема, нещодавні масові гуляння в країні всупереч введеному карантину.

Читайте ще: В Індії щогодини від COVID-19 помирає 117 людей, – Newsweek

Крім того, чимало людей з легкими симптомами коронавірусу відправляються в медзаклади, тоді як пролікуватися можуть і вдома. Яшаревич підкреслив, що госпіталізації потребують тільки 15% громадян, які звертаються до лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus