USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 150 вулиць і дворів Луцька потребують ремонту

30 Січня 2018 13:40
Протягом 2018–2019 років у Луцьку заплановано відремонтувати 25 вулиць і 64 прибудинкові території.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 30 січня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, перед укладенням списку вулиць і прибудинкових територій, було обстежено набагато більше територій, а у список потрапили ті об’єкти, які перебувають у найгіршому стані.

«Понад 150 об’єктів потребують ремонту, але ми не можемо включити відразу всі до переліку, бо розуміємо, що не вдасться скрізь провести ремонти за рік. Ці об’єкти, які включені в список, – найгірші», – акцентував Юрій Крась.

Окрім того, директор департаменту ЖКГ повідомив, що до переліку увійшли також двори, які були включені в список для ремонту у 2017 році.

«Ті двори, які не вдалося відремонтувати минулого року, цьогоріч облаштуємо першочергово», – пообіцяв Юрій Крась.

Читайте ще: ЛУЦЬКІ ДВОРИ ТА ВУЛИЦІ, ЯКІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ У 2018-2019 РОКАХ

Він додав, що, однак, поки невідомо, скільки коштів на проведення ремонтів доріг і прибудинкових територій буде потрібно, адже проектно-кошторисна документація розроблена лише на кілька дворів.

Також Юрій Крась відзначив, що особливу увагу буде приділено облаштуванню тротуарів у місті, адже «пріоритет департаменту – пішохідна прохідність у Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 30 Січня 2018 13:46
Жа на*рена їх ремонтувати, полішуки все понищать. Нехай і далі в болоті по вуха сидять.
Луцьк Показати IP 30 Січня 2018 16:08
Дійсно за останніх 2 роки Луцьк змінюється на очах... Хто б і що не говорив !!! З такими темпами за найближчих 3...5 років всі проблемні двори-парки-сквери буде просто "НЕВПІЗНАТИ"... Комунальникам Луцька - респект і уважуха !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus