USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиці Луцька, де вперше з’явилося тверде покриття. Фото

28 Липня 2017 17:06
Капітальні ремонти дворів багатоповерхівок та вулиці, де вперше з’явилося тверде покриття: вулиці та прибудинкові території у різних мікрорайонах міста проінспектували представники міської влади.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук перевірили, як тривають ремонтні роботи вулиць та прибудинкових територій у різних мікрорайонах міста 28 липня.

Так, на вулиці Олекси Ошуркевича у мікрорайоні вулиці Львівської тривають роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією та часткового асфальтування. Вартість робіт становить 541,172 тисячі гривень. Поточний ремонт вулиці Гнідавської аналогічним методом коштує 261,262 тисячі гривень. Також триває поточний ремонт сусідньої вулиці Софії Перовської, де влаштовують щебеневе покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Вартість робіт становить 304,49 тисячі гривень.


Оглянули прибудинкові території на вулиці Львівській, де роботи з капітального ремонту нещодавно розпочалися.


Наступною оглянули вулицю Боровиковського, що поблизу обласного госпіталю для інвалідів війни, де на умовах співфінансування з мешканцями вулиці влаштували щебеневе покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією.


Насамкінець проінспектували роботи на прибудинковій території на вулиці Софії Ковалевської 23, 23а, 25, де триває капітальний ремонт. Вартість робіт становить 1,965 мільйона гривень.


Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що капітальний ремонт двору розпочали лише 10 днів тому і роботи тривають доволі швидко – наразі зроблені тротуари, викладені бруківкою. Завершити роботи планують до 15 серпня. Також він відзначив, що на вулицях Ошуркевича та Гнідавській, які проінспектували сьогодні, раніше ніколи не було твердого покриття. Ігор Поліщук запевнив, що у разі, якщо виникають сумніви у якості виконання робіт, на об’єкт одразу викликають підрядників і вони ці недоліки усувають.


З його слів, невдовзі розпочинатимуть ремонт проспекту Василя Мойсея, кільця на вулиці Набережній та частини вулиці Набережної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дякую! Показати IP 29 Липня 2017 11:56
хай би хто що говорив - але нинішня команда дійсно молодці! по ТРИДЦЯТЬ років в місті не доходили руки у можновладців до влаштування дорожного покриття на тих вуличках, ці за півроку вирішили. МОЛОДЦІ!
лучанин Показати IP 29 Липня 2017 12:45
Всім добрий не будеш.Було болото було погано,поклали асфаль знову недовольні А вода буде текти на подвіря кажуть окремі мешканці Скільки людей стільки проблем і невдоволених.Були ями менше машини ганяли ,теперн переживай за внуків.люблять побігати по гарній вулиці.Так тепер ті шумахери на машинах як скаженні ганяють.Теж переживай.Теперішні місцеві зами мера і окремі депутати набагато більше зроби для лучан за цей час.Але не можу збагнути чому як у тій басні Щука рак і лебідь всі чомусь в різні боки тягнуть.Кожен депутат повинен переживати за своїх виборців за свій округ.Якщо тебі випало щастя і ти отримав довіру людей чесно виконуй їх вимоги,працюй на громаду.Зроби так щоб через 10 років люди тебе згадали гарним словом.Не роби собі піар.Люди не такі темні як вважає де хто.Не костюми красять людину а гарні вчинки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus