USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Понад 80 студентів університету імені Лесі Українки отримали шеврони

8 Вересня 2023 14:08
Студенти спеціальностей «Національна безпека» та «Правоохоронна діяльність» Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали шеврони. Урочиста мить відбулася вранці 8 вересня.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Розпочався захід зі спільного виконання Гімну України та вшанування полеглих Героїв. Після цього до слова запросили ректора Анатолія Цьося, який привітав студентів зі вступом до Волинського національного університету імені Лесі Українки. «Ми зробимо все необхідне, щоб ви здобули якісну освіту. В нас є для цього всі умови», – заявив він.
Також ректор закцентував увагу на тому, що потрібно спільно сприяти Перемозі України над агресором. За словами Анатолія Цьося, сьогодні, 8 вересня, університет уперше вручає шеврони своїм студентам, тому цей захід доволі знаковий і символічний.
Заступник начальника Луцького територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Фурман привітав студентів зі вступом й отриманням шевронів, побажав якісного навчання та перемоги.
Своїх студентів привітали декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош і декан юридичного факультету Антон Демчук.
Після цього присутні приступили до вручення шевронів. Завершився захід богослужінням в університетському храмі. Загалом шеврони отримали понад 80 студентів університету імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Атеіст Показати IP 8 Вересня 2023 15:35
в них ще церква в інституті є?! Здобули!!!
Цьось це шось Показати IP 8 Вересня 2023 15:38
І медиків випускають і правоохоронців, і національних безпекунів. Ай який неймовірний заклад! Батюшок ще не навчаєте?
Волиняка до Цьось це шось Показати IP 8 Вересня 2023 16:48
Всі вказані вказані вами спеціальності слід брати в лапки. І не тільки вказані вами. Рівень підготовки приблизно відповідає рівню плінтуса....
Три бенокля Показати IP 9 Вересня 2023 06:04
На черзі мабуть факультет космонавтики. Фахівців в університеті більше ніж достатньо, тим паче відкрили школу докторів філософії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus