USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зміниться система нарахування стипендій студентам

26 Серпня 2016 16:41
Міністерство освіти і науки України готує новий порядок виплати стипендій. Із 1 січня 2017 року стипендії орієнтовно будуть отримувати всі студенти за дуже високі успіхи в навчанні.

Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець, - інформує УНІАН.

"Мінфін нарешті захотів якось змінити систему виплати стипендій, щоб, як вони вважають, наблизитися до європейських практик. Очевидно, буде змінена система виплат. Це буде найближчим часом, буде діяти з 1 січня", - сказав Ковтунець.

Академічна стипендія буде виплачуватися студентам із дуже високими успіхами у навчанні. Однак поки що невідомо, який саме середній бал вважатиметься "дуже високим".

Цілком імовірно, що буде введена гарантована стипендія для інженерних, природничих і освітніх спеціальностей, так як на них суттєві проблеми з набором студентів.

Крім того, академічна стипендія виплачуватиметься тим студентам, які мають сім'ю із невисоким рівнем доходу. Буде також виплачуватиметься соціальна стипендія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
аватар Показати IP 26 Серпня 2016 21:13
Виробляйте посвідченя ато буде більше толку
Студент Показати IP 26 Серпня 2016 22:19
Країна д*білів, тепер всі хто має липове малозабезпеченим буде мати стипендію(цигани, штунди)
Теж студент Показати IP 26 Серпня 2016 23:27
Я у мами інженер))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus