USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Порівняли з Колумбом: у мережі висміяли Порошенка

24 Червня 2018 15:07
Напередодні Президент України Петро Порошенко здійснив робочу поїздку до Запорізької області, де відкрив рух на відремонтованій ділянці траси державного значення Н-08 "Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь", інформують Надзвичайні новини.

Як підкреслюється на офіційному сайті українського гаранта, відкриття цієї частини автомобільної дороги є надзвичайно важливою подією, адже ця траса забезпечує зв’язок не лише між двома областями (Запорізькою та Дніпропетровською), а й між двома містами (Запоріжжям і Дніпром).

"Капітальний ремонт цієї траси не проводився майже 60 років. Ніколи держава не виділяла стільки грошей для того, щоб забезпечити пріоритетне дорожнє будівництво. 23,4 кілометра збудовано саме коштом дорожнього фонду, збудовано за рахунок митного експерименту", – зазначив під час відкриття дороги Петро Порошенко.
Зауважимо, що ця подія стала доволі популярною у соцмережах, оскільки юзери звернули увагу на те, що глава держави замість перерізання стрічки зняв зі знаку Н-08 шматок тканини синього кольору.

"Петро Порошенко відкрив дорожній знак. Це як Колумб Америку, тільки дорожній знак".

"Невимовна радість і гордість оповивають душу, на очі навертаються сльози щастя! Відремонтовано аж майже 24 кілометри дороги на трасі Дніпро – Запоріжжя", – пишуть користувачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 24 Червня 2018 19:38
пеця чоколяда відкрив для себе Америку: В УКРАЇНІ Є ДОРОЖНІ ЗНАКИ !!!!!!
ото до скептик Показати IP 24 Червня 2018 22:00
смійтесь смійтесь. Петя залишиться на другий термін а тим хто з нього зараз сміється все пригадає
скептик до ото Показати IP 25 Червня 2018 10:37
НЕХАЙ за хвіст вкуситься
Я Показати IP 25 Червня 2018 06:33
ще б розказав яка вартість того ремонту і яку суму заплатили...це було б дійсно цікаво а не те бла-бла що він меле

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus