USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Порох підмокає?»: в УКРОПі розповіли про переполох влади через рекламні борди

10 Січня 2019 16:32
На власників рекламних площ, на яких розмістили фото нардепа Олександра Шевченка, тисне місцева влада і силовики. А все через фразу «гарантую прибрати порох з нашої оселі», яка в колах місцевих чиновників і Адміністрації Президента викликала переполох.

Про це йдеться на сторінці Українського об’єднання патріотів «УКРОП».

«Днями в багатьох регіонах країни з’явилися білборди народного депутата Олександра Шевченка, що став переможцем президентських праймеріз УКРОПу. Його слоган «Прибрати порох з нашої оселі» наробив чималого переполоху в колах місцевих чиновників, депутатів від БПП й навіть адміністрації чинного гаранта. Одне з двох – або згадані чиновники надто глибоко вчиталися в текст і побачили в ньому якісь приховані смисли, або ж вловили певні алюзії на прізвисько, яким самі повсякчас називають президента. Певно, сум’яття зросло ще й через слабке володіння українською мовою. Бо ж, якщо зазирнути до тлумачного словника, стане зрозуміло, що «порох» – це пил або курява.

Внаслідок власники рекламних площ почали отримувати погрози від місцевих можновладців і представників СБУ з вимогою припинити розміщення вищезазначеного піар-матеріалу.

З огляду на це, УКРОП звертається до Петра Порошенка з наполегливим проханням не повторювати помилок свого попередника, який безліч разів наступав на горло українській демократії. Подібні кроки опускають і так невисоку репутацію українського інституту президентства до нульового рівня», – йдеться у повідомленні.

На борди відреагували і місцеві політики. Зокрема, як пише Віталій Іщук для видання «Під Прицілом», очільник волинського осередку пропрезидентської сили «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Мирка дозволив собі відкрите хамство і по-справжньому ниці висловлювання на адресу кандидата у президенти України Олександра Шевченка. Не знайшовши аргументів для конструктивної критики, Мирка опустився до обговорення зовнішності Шевченка.

Політик дорікнув Шевченку що той нібито «живе виключно за рахунок державних грошей на будівництво доріг». Проте сам Мирка не пригадав, як сам нещодавно з ганьбою покинув посаду головного дорожника Волині.

Ще три місяці тому до тоді ще головного дорожника області мало питання Національне антикорупційне бюро, проте коли чоловік очолив обласну «Солідарність», питання раптово зникли.

«Дерибан коштів на ремонт і будівництво доріг, нескінченні скарги на дорожнє покриття в області – це резюме продуктивності чинного головного БПП-шника Волині, який дозволяє собі хамовиті закиди, замість конструктивної критики, що напряму відображає рівень його освіченості як людини, так і політика», – пише Віталій Іщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 10 Січня 2019 19:20
Очевидно, в нашій ОСЕЛІ наступає той момент, коли треба змінювати форму правління: з президентсько - парламентської на парламентсько-президентську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus