USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Порошенка порівняли з Януковичем – йому теж свого часу цілували руки

17 Січня 2019 16:56
У соцмережі обговорюють фотографію журналіста Інформаційного агентства Волинські Новини, на якій Петру Порошенку в луцькому соборі цілують руку, як свого часу Віктору Януковичу.

Фото зібрало тисячі репостів, його поширюють користувачі з усієї України.

Люди масово пригадують фото з екс-президентом Януковичем і порівнюють його з Порошенком.
Також люди дивуються, за що ж така любов і вдячність - за мізерні пенсії чи за захмарну комуналку?..
Порівняли Порошенка і з хрещеним батьком з однойменного фільму про мафіозі.
Пригадали і те, що Президент їздить з Томосом країною за гроші платників податків, причому, що це не входить в його обов'язки як держслужбовця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Валентина Показати IP 17 Січня 2019 19:04
Дякує жінка за незалежність церкви. Як вихована, так і дякує. Те, що зробив для України Янукович та Порошенко порівняти не важко. Вони зовсім протилежні. Відносно бізнесу Порошенка потрібно пам'ятати те, що у всіх країнах це не заборонено, бізнес створений до президентства. Зробити за 5 років з розрушеної та обкраденої до нитки країни багату державу неможливо. Звичайно, це як правило починається з більш економного прожитку, тому низи і не стали краще жити. Це все майбутнє, якщо не виберуть проросійського президента. Смію зауважити, всі замітки направлені явно дуже яро проти діючого президента, що насторожує. Знайшли кращого спонсора???
Анонім Показати IP 17 Січня 2019 19:19
Ну є ж відео. А ви постите фотку. На відео чітко видно що і як було
Тамара Раєвич до Анонім Показати IP 17 Січня 2019 22:04
Мене дивує інше : майже одностайне небажання керівників місцевого рівня висловити публічно свою думку щодо процедури отримання Томосу про автокефалію ПЦУ, історичного значення такого кроку на шляху до створення єдиної Православної церкви в Україні як одного з чинників ментального відродження української нації, який здатний позитивно вплинути на політичний і економічний розвиток і рівень національної безпеки держави. Повага до інституту президентства мала б починатись із особистого прикладу представників місцевих рад, їх толерантності, незалежно від політичних уподобань. Зауважу, їх зарплати - не з фондів політичних об'єднань, а з держбюджету, сформованого за рахунок платників податків.
Валенттні Показати IP 17 Січня 2019 19:48
Звичайно, важко за 5 років відбудувати країну. Але ж ніхто і не намагався це робити. Мета була одна + побільше вкрасти.
Навуходоносор до Вал Показати IP 17 Січня 2019 20:27
"Приближайтесь к Богу не обрядами и церемониями, не целованием лжепророков, а внутренними чувствами" - это из Нагорной проповеди Христа. Он, как известно из воспоминаний его учеников, с томосом по земле ханаанской и сирийской не ездил. Тем более, в бронированном "Мерседесе". Так, на ослике, как известно, в Иерусалим въехал. И ему поверили, толпа кричала: "Спаситель пришел в наш мир!" Вы правы, сравнивать предыдущего и нынешнего президентов сложно, даже невозможно. Если его предшественник был вором, лжецом и циником, то нынешний "спаситель" эти показатели повысил на 1000%, как и тарифы на ЖКХ. За время войны обогатился в разы! А ваша мысль о том, что "низи не стали жити краще" - мысль подлая, жалкая и трусливая. Низы стали жить невыносимо бедно, и Вы это знаете! Не треба зачисляти тверезо думаючих людей до сонму тих, хто продався спонсорам, які Ви намалювали собі в Вашій хворобливій уяві. Пора скинути з шиї ярмо лизоблюдства, шановна Валентино!
таксист Показати IP 18 Січня 2019 03:11
руки просто шоколадом пахнуть от і не стрималась людина
віктор Показати IP 19 Січня 2019 10:14
насторожує не те, що старша людина хоче поцілувати руку президенту, а те, що президент ДОЗВОЛИВ це зробити. Манія величі на носі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus