USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко не прийшов на допит щодо Мальдів

3 Жовтня 2019 13:15
Колишній президент, нардеп від Євросолідарності Петро Порошенко не прийшов на допит у Держбюро розслідувань.

Про це заявила прессекретар ДБР Анжеліка Іванова, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначається, Порошенка викликали на допит як свідка. Він повинен був дати свої свідчення у справі щодо можливої організації незаконного перетину українського кордону з використанням підроблених документів.

Нагадаємо, у січні 2018 року журналісти опублікували розслідування, згідно з яким стало відомо про приватну поїздку президента з сім'єю на Мальдіви. Як вказується у розслідуванні, Порошенко витратив на неї близько 500 тисяч доларів, а летів за кордон президент нібито під чужим ім'ям. Пізніше в пресслужбі глави держави факт його закордонної відпустки підтвердили.

Зазначимо, минулого тижня Порошенко вкотре не прийшов на допит в ДБР, а цього тижня не з'явився на для проходження поліграфа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А мне пох Показати IP 3 Жовтня 2019 14:37
Я весел и пьян, весел и пьян!
Крісті Показати IP 3 Жовтня 2019 15:23
Дочекається січня і втече на мальдіви бо буде доторканий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus