USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Порошенко, Парубій, Пашинський – кожен із них зробив сотні злочинів, – Портнов

25 Квітня 2019 09:14
Колишній заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов заявив, що незабаром збирається повернутися в Україну.

Про це він повідомив в коментарі «Стране».

«Дійсно, я збираюся повернутися через пару тижнів. Насправді, я сам не розумію, в чому така важливість цього питання. Кримінальних справ стосовно мене немає вже давно. Я не приїжджав раніше з очевидної причини – величезна ймовірність провокації від правоохоронців, яка і без того здійснювалася періодично. Але ми весь цей час з нею успішно дистанційно боролися зверненнями до суду. Здійснювалися ці провокації з боку Луценка, Порошенка, Грицака. Але навіть зараз я не збираюся повертатися на постійне місце проживання, але у важливих процесах буду брати участь разом із нашою юридичною командою», – заявив він.

За його словами, в подальшому він планує зайнятися тим, щоб всі злочини попереднього режиму не залишилися безкарними. Навіть якщо цим відмовиться займатися нова влада.

«Ми вибудуємо роботу так, що у них не буде вибору. Порошенко, Парубій, Пашинський, Гройсман, вищі чини Генеральної прокуратури, лідери БПП, НФ, їх функціонери, в залежності від попадання під руку – кожен з них зробив сотні злочинів, а Порошенко і кілька сотень. Прийнято вважати, що якщо сама людина папір не підписувала, то вона й не злочинець. Але є наслідок, вина доводиться сукупністю дій, зв’язків, угодами зі слідством. Робота з держорганами Панами, Британських Віргінських островів, тими регіонами, де знаходилися офшори», – повідомив Портнов.

Адвокат зазначив, що має намір показати, що робили ці політики, поки гинули українські військові.

«Гройсману інкримінують санкціонування виплат за підкуп виборців, втручання у волевиявлення. Навіть по мінімуму, його родина не розмитнила Мерседес. Приховування Продана. У Бурбака бізнес в Криму, Герасимов – його зв’язку з Безлером. Пашинський і зовсім злочинець вищої категорії, починаючи зі стрільби на Майдані і закінчуючи пострілом у людини під Києвом. За Парубія – це узурпація влади, він приховав відсутність коаліції, дозволив сформувати уряд, який розпоряджався країною і її ресурсами, не маючи на те жодних повноважень», – розказав Портнов.

Він зазначив, що назвав тільки малу частину, але за півгодини легко можна виявити і ще кілька десятків злочинів.

«Чому, на мою думку, органи цим займуться? Припустимо, прокуратура пообіцяє всьому світу, що не чіпатиме Порошенка. Але є група людей, яка залежить тільки від себе. Щотижня вони будуть писати окремі заяви про злочин за окремими епізодами. Якщо органи не реагуватимуть, ми оскаржимо їхню бездіяльність в суді і так їх зобов’яжуть відкривати справи. І, коли їх набереться близько сотні, доведеться виписувати повістку. Фігурант або з’явиться, або ні. Потім привід до суду, розшук, Інтерпол, якщо буде потрібно. І потім арешт. Протягом трьох-шести місяців ми перетворимо їх в повністю токсичні утворення, показавши, як Порошенко і його оточення крали в найважчі для країни роки. І ці 25% випаруються до 2,5%. Ми не дамо їм потрапити в наступний парламент, незважаючи на те, що люди ми маленькі і повноважень у нас немає», – підсумував Портнов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 25 Квітня 2019 09:29
В України потрібно відновити смертну кару впершу чергу для таких чиновників, треба брати приклад з Китаю. де чиновник отримує гідну запробітну плату, але в разі вчинення корупційних злочинів смертна кара з конфіскацією всього майна родини, а нас як тільки стає депутатом, держслужбовцем то відразу в їх родинах стають всі успішні процвітаючи бізнесмени з мільойнними прибутками
Навуходоносор до 123 Показати IP 25 Квітня 2019 15:55
Тільки смертна кара! Якби хоч один сюжет на ТВ показали, як мажуть "зеленкою" лоба перед пострілом, охочих запустити руку в кишеню народну через місяць - другий не було б!
Лучанка Показати IP 25 Квітня 2019 10:07
Потрібно дуже швидко, оперативно та кваліфіковано готувати документи, інакше вони уникнуть відповідальності. Корупціонери повинні відповідати за розкрадання людей та держави! Поки що все закінчується балачками і договорняками.
Лана Показати IP 25 Квітня 2019 11:28
Колишній заступник голови Адміністрації президента України в часи Віктора Януковича Андрій Портнов збирається повернутися до України в травні.«Так, обов'язково. Я в травні буду в Україні», – сказав Портнов в ефірі телеканалу «Наш», передає LB.ua Андрій Портнов залишив Україну у 2014 році після подій Євромайдану. Наразі перебуває в столиці Австрії Відні. 5 березня 2014 року Євросоюз заморозив на один рік активи 18 колишніх українських високопосадовців, яких підозрюють у незаконному заволодінні державною власністю. Під санкції потрапив також Портнов. Через рік Європейський союз виключив із санкційного списку чотирьох колишніх українських високопосадовців, зокрема і Портнова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus