USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко перебуває під вливом Медведчука, - нардеп

12 Листопада 2017 13:59
Опосередковане повернення Віктора Медведчука в українську політику підтверджує той факт, що президент України Петро Порошенко перебуває під впливом цієї людини.

Таку думку висловив народний депутат Віктор Балога в ефірі телеканалу ZIK.

«Востаннє я з ним спілкувався у лютому 2007 року. Сьогодні ж ця людина, на жаль, відіграє велику роль у стосунках із першою особою держави та має на Порошенка значний вплив. Адже якщо Медведчук, як виняток, має можливість літати прямими рейсами до Москви, а також є модератором між Порошенком і Путіним, то хіба не очевидно, що він безпосередньо впливає на ситуацію в Україні?», – запитав Балога.

«Президент наголошує, що західні цінності є основою його життя. Але як у Порошенка можуть бути такі погляди, якщо він намагається одночасно дивитися і в бік Європи, і в бік Росії? Зрештою, тільки підняття зовнішньої торгівлі з Росією на 30% порівняно з минулим роком свідчить про те, у яку сторону насправді орієнтована владна верхівка», – зазначив депутат.

Політик пояснює, що опосередковане повернення Медведчука в українську політику також підтверджує той факт, що Порошенко перебуває під впливом цієї людини.

«Для політичних експертів та усіх, хто розуміється на політиці, не є секретом, що партія «За життя» – це проект Медведчука. А от перехід Шуфрича до цієї політичної сили усім дав зрозуміти, що цю партію веде Медведчук. Вірогідно, це домовленість між Порошенком і Медведчуком. Зрештою, швидше за все було і погодження президента Росії Путіна», – припустив Віктор Балога.

Кум президента Росії Володимира Путіна та представник України в гуманітарній підгрупі на переговорах у Мінську Віктор Медведчук регулярно здійснює прямі авіаперельоти на приватному літаку між Україною та Росією. Хоча з жовтня 2015 року Державна авіаційна служба України припинила пряме повітряне авіасполучення між двома країнами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
*** Показати IP 12 Листопада 2017 14:21
я ГОЛОСУЮ за життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus