USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Портрет Януковича вішати не заставляємо, - Гребенюк

20 Травня 2011 17:06
Начальник управління освіти Олег Гребенюк стверджує, що не вимагав від вчителів шкіл вивішувати портрет Віктора Януковича у своїх кабінетах.

Нагадаємо прес-служба партії «За Україну!» 20 травня поширила інформацію, що 13 травня під час наради управління освіти Луцької міської ради начальник управління Олег Гребенюк в усній категоричній формі зобов’язав керівників шкіл вивісити портрети Януковича в усіх кабінетах школи.

Натомість Гребенюк цю інформацію спростовує, називаючи абсолютною неправдою. Він пояснює, що на одній з нарад управління просто довів до відома директорів шкіл інформацію, яку отримав на засіданні депутатів обласної ради з питань розвитку освіти. Зокрема, на ній обговорювали питання забезпечення районів портретами президента.

«Більш того, не йшлося про конкретно портрет Віктора Януковича. Йшлося в принципі про наявність портрет Президента України, як посадової особи», - запевнив Гребенюк.

Він сказав, що категоричних вимог про обов’язковість портрету в кабінетах директорів чи навчальних кабінетах не звучало.

«Жодної відповідальності за відсутність портрету немає і не було притягнуто жодного директора. Я навіть не акцентував увагу на те, є портрет чи немає», - сказав Гребенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Забрехався... Показати IP 20 Травня 2011 20:19
«Більш того, не йшлося про конкретно портрет Віктора Януковича. Йшлося в принципі про наявність портрет Президента України, як посадової особи», - запевнив Гребенюк. ОЦЕ ЗАГНУВ!!!! А ХТО Ж У НАС ЗАЙМАЄ СЬОГОДНІ МІСЦЕ ПРЕЗИДЕНТА ЯК ПОСАДОВОЇ ОСОБИ? НЕ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ? ВИПРАВДАННЯ ГРЕБЕНЮКА СХОЖЕ НА ФРАЗУ: "НЕ ВИНОВАТАЯ Я! ОН САМ КО МНЕ ПРИШЁЛ!" )))))
Олег Савчук Показати IP 20 Травня 2011 22:38
То що, одному з директорів робити було нічого, як оббріхувати пана Гребенюка? Як на мене, пан Гребенюк злякався і "включив задню" через розголос даної інформації. Що ж він тепер Клімчуку скаже? Чому портрети не висять?
Учень ЗОШ№15 Показати IP 21 Травня 2011 15:30
Як виріс, директор школи. Гребенюк в "помаранчевий" період у нас всю школу "Так!"ом прикрашав. Не думаю, що він так змінився.
наполеончик...тортик Показати IP 22 Травня 2011 01:22
та навряд чи він змінився! як не мав власної думки і всього боявся, так і зараз не має, правда боїться вже сильніше! )))влади, оточення і того, що скажуть люди...
111 Показати IP 22 Травня 2011 09:37
Оце їхній "розвиток освіти" - повісити портрет Януковича...
Попався Показати IP 22 Травня 2011 10:18
Один з директорів не "оббрехав", а виклав інформацію у зручній для нього формі. Директорів - тридцять, хибний правдолюб - один?
IIIIII Показати IP 23 Травня 2011 08:02
Майже за Швейком: Ото мухи матимуть роботу:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus