USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порушення спливли на «Ковельводоканалі», як дохла риба в Турії

22 Грудня 2009 16:55
 

Ревізори обласного КРУ прискіпливо перевірили фінансово-господарську діяльність управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».
 

Заодно, інспектували ковельські ремонтні житлово-комунальні підприємства №1 і №2 та комунальне підприємство «Добробут». Згідно з перевіркою, загальна сума порушень сягає мільйона гривень. Із них недоотримані фінансові ресурси - 13 тисяч на трьох об’єктах, операції з порушенням чинного законодавства, що призвели до незаконних витрат – 199 тисяч гривень та фінансові порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів – 750 тисяч на всіх підприємствах. Ревізори виявили на «Ковельводоканалі» та ЖКП-2 ненарахування надбавок і доплат працівникам, що призвело до недоотримання ними 10 тисяч гривень зарплати. На всіх підприємствах виявлено порушення з нарахування заробітної плати, що призвело до її переплати на 129  тисяч гривень та зайвої сплати внесків до державних цільових фондів на 47,5 тисячі гривень. Порушники наговорили по телефону в приватних справах 500 гривень, понаднормово списали товарно-матеріальних цінностей на 14 тисяч гривень та їх нестачу на три тисячі гривень.
 
Крім того, встановлено факти отримання доходів від безліцензійної діяльності, придбання матеріальних цінностей, які у виробничій діяльності довгий час не використовувалися, придбання товарів без обов’язкового тендеру. За фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 7 посадових осіб. Про наслідки ревізій проінформовано відділ комунального господарства і Ковельську міжрайонну прокуратуру, - інформує прес-служба Ковельського міськвиконкому.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Грудня 2009 21:59
500 гривень телефонних розмов в приватних справах - це пару раз на мобілку подзвонити. а "факти отримання доходів від безліцензійної діяльності" - це коли намагаються заставити заплатити того хто наговорив по телефону
OrestN Показати IP 22 Грудня 2009 23:06
а де ж інспектори раніше були? рветься там де найтонше
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:12
а що таке 500 грн. за приватні розмови по телефону проти інших, справді шокуючих, цифр
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 11:48
От так відбувається економія фонду заробітної плати і інші махінації за які потім окремі люди отримують пермії. А прості робочі хіба в тому розбираються щоб щось комусь доказувати та й за місця тримаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus