USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порвані плакати та молитви на гаранта: як на Рівненщині зустрічали Порошенка

20 Березня 2019 11:20
На Рівненщині побував Петро Порошенко. Як зустріли рівняни головнокомандувача, що хотіли запитати і кого з відомих артистів задіяв у своїх агітаціях Президент України – про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

18 березня Петро Порошенко запланував візит у Рівне. В один момент міський будинок культури, і територія навколо нього у радіусі 10-15 метрів стала режимним об’єктом. Велика кількість правоохоронців та представників нацгвардії і муху не пропускали, не те, щоб журналістів.

Як розповіли правоохоронці, вони отримали наказ обмежити доступ до об’єктів у зв’язку з приїздом президента до 18 години.

Прибуде не просто особа під охороною, а сам Гарант Конституції, і саме 18 березня у Петра Порошенка почесна місія у Рівному – провести Раду регіонального розвитку. Проте, звичайним рівнянам до цієї події, здається, байдуже, їх хвилює інше.

Мешканці міста обурюються, що не можуть припаркуватись та змушені з дітьми обходити територію під охороною, бо «приїде наш любімий Гарант»

На запитання журналістів чи підуть на зустріч до президента, рівняни відповідали: «звичайно не підемо, я за нього навіть не голосував, він для мене не авторитет. Запитань до нього дуже багато, але я не думаю шо він дасть коректні відповіді і правдиві, знов набреше. Він обіцяв за війну, нічого не зробив, він зробив тільки гірше, і з кожним днем робить гірше».

На раду регіонального розвитку можна було потрапити лише за запрошеннями, їх отримали окремі держслужбовці, освітяни, медики, учасники АТО, а також священнослужителі.

Рада регіонального розвитку, яку мав провести Президент України мала б розпочатися о 14 годині, проте о пів на другу Петро Порошенко запланував зустріч в іншому куточку Рівненщини – у невеликому селищі Млинів. І поки запрошені чекали його у будинку культури, він дякував млинівчанам за те, що прийшли, за те, що підтримують. «Як це буденно, як це звично, скільки раз це бачила земля» – ні, це не слова з пісні про нещасливе кохання, це історія про те, як на зустріч з Порошенком звозять бюджетників. А ось за це Гарант Конституції чомусь млинівчанам не подякував.

Тим часом у Рівному очікували Петра Порошенка – ставили сцену, агітатори роздавали відповідну символіку. Окрім цього правоохоронцям до приїзду Петра Порошенка необхідно було «прочистити» місто, а також поставити металодетектори, і прослідкувати, аби перші ряди заполонили лише прихильники Президента.

А взагалі, в щасливі списки може потрапити кожен охочий, так-так, кожен, звісно, якщо він затятий прихильник Петра Порошенка, агітував за нього, наприклад, роздавав листівки, збирав підписи, і особисті дані виборців, а ще – якщо працюватиме на виборчих дільницях. Журналістам теж дали волю, мовляв знімайте де вам заманеться, а ось в перші ряди вам зась.

Поки Гарант повертається з Млинівщини гвинтокрилами, так, двома гвинтокрилами, рівнян розігрівають музичними номерами. І тут, здається, стає зрозумілим, чому Петро Порошенко величає себе народним Президентом, мабуть, тому, що у своїй передвиборній кампанії використовує за народні гроші народних артистів, які навіть зі сцени агітували за нинішнього Гаранта Конституції. У Рівному виступала акторка, народна артистка України Ада Роговцева.

Зустріч мала б розпочатися о 16.30, проте минуло близько півтори години як рівняни нарешті дочекалися Петра Порошенка. Доки Гарант розповідав жителям Рівненщини, які вони красиві, і як їх багато, і чому потрібно голосувати саме нього, позаду натовпу стояли ті, кого у перші ряди не допускали, ті, хто готував запитання, та не мав змоги їх поставити, ці ж люди помітили у натовпі чимало підозрілих осіб.

«Дуже багато невідомих осіб ходять, ходять перевіряють документи, ми прийшли з акцією протесту, хотіли запитати нашого гаранта щодо багатьох речей, одна з них чому він не відповів за Іловайський котел, що робиться в оборонпромі. І до чого він взагалі привів нашу державу», – розповів активіст Андрій.

Та привернути увагу Президента й водночас кандидата у Президенти активістам не вдалося, заготовлені плакати із запитаннями невідомі особи вирвали з рук і порвали. Тож чимало питань після приїду Порошенка на Рівненщину лишилися без відповідей.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нема слів! Показати IP 20 Березня 2019 11:40
Де не посій ,там воно вродить- й усюди -зле й балакуче,до нестями ,до ригалова , простому народові в печінках з сидить ,як та колька в боці...Врятуйте нас від него!!!!
Тор Показати IP 20 Березня 2019 11:54
Порошенко пес, а не президент. Та ще й трусливий, людей боїться.
Тор Показати IP 20 Березня 2019 12:10
Дивно чому Ада Роговцева влазить в це лай**? Жінка немолода, досвідчена навіщо їй це? Була одна півічка- агітаторка, таська поваліїха. Опозорилась і тепер сидить в московії.
Навуходоносор Показати IP 20 Березня 2019 12:47
Ну касательно сидящей в Московии Таисии, господин Тор, то это не совсем так - сидит она в своем роскошном особняке под Киевом, время от времени дает концерты на высокооплачиваемых корпоративах. Да и в эфире светится.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus