USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посол Польщі прокоментував осквернення муралу Папі Римському в Києві

15 Жовтня 2017 20:20
Нанесення антипольських написів на стіну з муралом образу Іоанна Павла II напередодні його відкриття є справою рук тих, хто незадоволений дружніми відносинами двох країн.

Про це посол Польщі в Україні Ян Пєкло сказав після відкриття муралу в неділю, 15 жовтня, передає Укрінформ.

"Розслідування триває. Це не перший і не останній раз. Є люди, які не задоволені тим, що відносини Польщі та України дуже хороші", - сказав Пєкло.

Посол також відповів на уточнююче запитання, чи може це бути російський слід або хуліганство.

"Це може бути і російський слід, а може бути, що завгодно. Ідіоти живуть в кожній країні: і в Польщі, і України, і Британії, і Франції. Може, це якийсь ідіот просто взяв і написав", - сказав Пєкло.

Нагадаємо, невідомі вандали залишили антипольські написи на будинку № 2 на бульварі Марії Примаченко, де намалювали мурал з образом святого Іоанна Павла II. Написи з'явилися в ніч на суботу, 14 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Показати IP 15 Жовтня 2017 23:22
Паршиві внуки продовжують провокації паршивих дідів КГБ. Нічого нового в методах не змінилося
234 до Степан Показати IP 16 Жовтня 2017 07:56
Тобто цю позавчорашню 13-тисячну колону націоналістів в Києві, котра йшла під гаслами :"Бандера, Шухевич - герої України!" можна записувати в актив діяльності Путіна? Бо це точно не подобається полякам і це не сприяє зміцненню україно-польських відносин. Точно висловився Пєкло: " Ідіоти живуть в кожній країні: і в Польщі, і України... "Тільки у нашій країні їх критична маса просто зашкалює вже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus