USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Постраждалу від обвалу хотіли відправити у божевільню

15 Червня 2012 10:22
Працівниця луцької мерії Наталія Рибай нібито хотіла відправити мешканку обваленого будинку на Рівненській у божевільню.

Про це 14 червня розповіла жителька 4 поверху будівлі у передачі «Прошу слова» на телеканалі «Аверс».

Як розповіла жінка, вона потрапила до числа людей, яких міська рада поселила у готелі «Світязь». З її слів, щодня там разом із адміністрацією готелю чергували працівники мерії.

Так, 11 червня, коли вона попросила у чергової допомогти дістатися до обваленої оселі на Рівненській, 109, замість автомобіля за нею приїхала психіатрична бригада.

Як стверджує мешканка будинку, медиків викликала працівниця міськради Наталія Рибай. «Потім пройшло півгодини, я бачу, що вона не збирається нічого робити. А на словах мене запевняють, що машину вже викликали», - пригадує мешканка будинку.

Коли ж вона лишилася чекати авто із сином, раптом до неї підійшли «5 чоловік в білих халатах». Вони хотіли забрати жінку, почали питати, як вона лікується.

«Я перепрошую, я сама лікар за фахом. Мені сказали: «О, то ще краще». Почали питати, як я лікуюсь, час забирати», - каже жінка.

Згодом медики почали просити її підписатися під тим, що вона відмовляється лікуватися. «Я вас не викликала, тому я не буду підписуватися», - відповіла їм жінка.

Зрештою, їй почали закидати, що хвора і неадекватна – її мама. Лікарі умотивували це тим, що вона, мовляв, роздягалася у вестибюлі. «А вона насправді просто знімала світер», - каже про свою 80-річну матір жінка.

Мешканка квартири з 4-го поверху будинку-руїни на Рівненській вважає, що усі ці дії спричинені тим, що вона разом із сусідами «10 років воювала із владою» з приводу проблем будівлі.

«А що буде коштувати сьогоднішній ефір. Чи на нас психіатричну бригаду не відправлять», - додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Громадянин Показати IP 15 Червня 2012 10:48
Влада працює! Слава партії Регіонів всіх українців в дурдом тоді в країні не буде проблем.
X Показати IP 15 Червня 2012 11:33
А що від готелю "Світязь" до вуиці Рівненської без допомоги чергових з мерії доїхати не можна, маршрутки ходити перестали, чи ця жінка травмована?
Сергій Показати IP 15 Червня 2012 12:05
НЕ 107 будинок, а 109 !!!!!!!!!!
ГАНЬБА Показати IP 15 Червня 2012 12:21
НУ просто немає слів! Це дійсно свавілля. І куди дивиться Соколовська?
Лучанам Показати IP 15 Червня 2012 15:03
Шановні, в тому вся біда, що воюємо поодинці. А Кривицький ще за попердньої каденції запровадив за допомогою мінтів і лікарів фальсифікувати на таких громадян матеріали про нібито недієздатність. За це головний лікар психушки О.Черниш отримав земельну ділянку для будівництва будинку. На зарплату лікаря О.Черниш будує оосбнячок.
Я з Луцька. Показати IP 15 Червня 2012 15:50
Ви знаєте, вже начинає підтошнювати ці істерії, хочеться квартир в новобудовах?????
авіт Показати IP 16 Червня 2012 08:57
Поставтевте себе на місце постраждалих це ж жах. А вище над ними знущаєтесь. Яке свинство та зневага до подібних собі.Потрібна люстрація суспільства. Ці злодії ніколи не зрозуміють людей
Віник Показати IP 16 Червня 2012 09:22
Є цікава пропозиція:хай усі ці чиновники візьмуть по одній сім ї до себе в котеджі.Там зайвих метрів вистачає. До поки вирішиться питання, слабо? Ну хоча б перед виборами зробіть жертовний крок. Не зроблять не терплять вони нас бідних,хоча ці котеджі з наших грошей
КОСТИК Показати IP 16 Червня 2012 15:33
Дивись,щоб не стошнило від заздрощів,дійсно,коваль коня кує,а жаба собі ногу підставляє,давай на халяву квартиру!Я теж хочу,скажіь,де дають,то і я туди підійду.Задурно в свій час получили,а зараз знов хочуть,то купіть,шановні,а то все життя пробзділи,а тепер до держави знов,сьогодні даремного нема нічого,навчіться працювати і заробляти,хто не працює той не їсть,постраждалим зруйнованих-сам Бог велів,а решта хай всі ремонтують,це ж їхні квартири,особливо ті,що євроремонти в себе робили і стіни били,такі в кожному будинку є,отак то,і нема чого верещати і всіх огульно винити.
л ш Показати IP 17 Червня 2012 00:57
Рано чи пізно з устарівших будинків людей всерiвно треба було б виселяти. Жах, мабуть, не в обвалi а в тому, що за часiв коли це житло будувалось, воно було доступне любому працюючому. А тепер не маєш кілька десятків тисяч $ можеш жити на вулиці. Ми в $ на роботах не заробляємо для кого ці ціни на житло і ці будинки будуть тепер? Люди просто раніше знали, що вони на цьому світі не вічні, а житло треба вже зараз і воно було власністю народу, а не тільки багатих. Боляче за свій народ.
л Показати IP 17 Червня 2012 01:05
Була б в людей впевненість, що вони як колись отримають державне житло і з розуму не сходили б

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus