USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посилена пожежна безпека та сортування сміття: в Україні готелі будуватимуть по-новому

1 Жовтня 2019 14:01
З 1 жовтня в Україні набули чинності нові правила будівництва і реконструкції готелів. Тепер власники зобов’язані робити номери більш захищеними від злодіїв і безпечнішими в разі пожеж.

Про це повідомив заступник міністра розвитку громад і територій Лев Парцхаладзе, пише Обозреватель.



«У нових будівельних нормах по готелям введені сучасні рішення та технології, щоб українські готелі проектувалися безпечними та комфортними для людей. У них прописано все – від необхідних норм пожежної безпеки та захисту від злому до обов’язкового сортування сміття», – сказав Парцхаладзе.

Що зміниться для готелів:

Посилена обов’язкова пожежна безпека готелів – введено можливість використання ефективних систем пожежогасіння тонкорозпиленою водою та сучасних систем раннього виявлення загроз і надзвичайних ситуацій.

Прописані обов’язкові вимоги щодо облаштування сучасних систем роздільного сортування сміття.

Прибрано застарілі норми, що передбачають обов’язкову наявність пристрою телефонів-автоматів, абонентських скриньок, театральних і залізничних кас, перукарень, торговельних кіосків, медпунктів і т.п. в будівлях готелів.

Прописана рекомендація влаштовувати вхід в готельні номери тільки за безконтактними картками, а номери готелів категорії «три зірки» і вище – додатково оснащувати системами охоронної сигналізації.

Рекомендується передбачати доступ до Інтернету в кожному готельному номері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus