USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Повернення легендарного дуету: в Луцьку виступили Іво Бобул та Лілія Сандулеса

2 Березня 2024 11:54
До Луцька з концертною програмою «Берег любові крізь роки» завітав улюблений дует мільйонів та різних поколінь українців – Іво Бобул та Лілія Сандулеса. У перший день весни вони виступили в РЦ «Промінь», щоб уперше за 20 років знову потішити прихильників спільною творчістю.

Концертний тур артисти розпочали 29 лютого у Рівному. А вже 1 березня всіма улюблені пісні почули й лучани. Серед них – «А липи цвітуть», «Пізня зустріч», «Берег любові», «Зоряна криниця» та багато інших.

Іво Бобул розпочав концерт з пісень «Розмова з тобою», «Не відпускай мене» та «Все золото світу». А щойно зазвучала композиція «Серпанкові очі», зал вибухнув оваціями.
Після цього до співака приєнадалася Лілія Сандулеса, яка пригадала, що деякий час мешкала в Луцьку.
«Любі мої земляки, що там казати, я тут жила, і ви знаєте, що я вас безмежно люблю. І думаю, що це взаємно», – з такими словами звернулася до глядачів Лілія Сандулеса.
Привітати співачку з поверненням на естраду прийшов волинянин, вокаліст, композитор, народний артист України Василь Чепелюк. Він піднявся до виконавців на сцену та подарував квіти Лілії Сандулесі.
Вона також заспівала пісні «Я хочу бути щасливою», «Луна», «Жіноча доля», «Зустрінь мене» та інші. Особливо чуттєвим було спільне виконання композицій з Іво Бобулом. Лілія розповіла про те, що він її легенда та легенда України.
Читати ще: «Вона читає вірші Стуса»: Антоніна Хижняк і Сергій Мартинюк зіграли закоханих у новому кліпі гурту «Фіолет»

Послухати пісні, що вже стали хітами, прийшли лучани та гості міста різних вікових категорій: від найстарших до наймолодших. У залі не було жодного вільного місця. З особливою подякою артисти отримували подарунки та квіти, які гості концерту приносили протягом всього виступу.
Неможливо було оминути і тему війни, адже народний артист України Іво Бобул долучається до благодійних зборів та всіляко підтримує армію. Як він пригадав, на початку війни разом зі ще одним чоловіком вони пішли до військкомату, проте забирати його у військо відмовилися.
За словами співака, усі гонорари з концерту підуть на допомогу ЗСУ. Минулоріч таким чином вдалося зібрати 1,5 млн грн, за які придбали обладнання та передали військовим на фронт. Тож артист закликав донатити, адже якщо ми не допоможемо, то більше не буде кому.
«По всій Україні уже є такі місця, коли проїжджаєш кладовище і бачиш алею прапорів. І душа просто розривається, бо ти розумієш, що хлопці, які пішли захищати Україну, можливо, в своєму житті і дівчини ще не цілували, а їх вже немає. Тут у вас теж чимало людей загинуло – матері залишилися без синів, жінки без чоловіків, а чоловіки без жінок, діти без батьків. Біда і все. І кожен композитор та співак хоче заспівати ту саму пісню на день перемоги, яка настане обов'язково! Хочу поклонитися всім батькам, всім жінкам, вашому місту за те, що хлопці вирушили захищати Україну і пішли у вічність, у нашій пам'яті вони будуть завжди. Пісня, яку я пропоную заспівати, називається «Я солдат», – промовив Іво Бобул зі сцени.
Саме під виконання цієї пісні весь зал піднявся та вшанував пам'ять усіх полеглих за незалежність та суверенітет України Героїв.

На завершення Іво Бобул виконав ще одну патріотичну композицію «Одна-єдина», під яку підспівував увесь зал.

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 2 Березня 2024 13:04
Ретро-співаки, ретро-глядачі, ретро-шанувальники. Одним словом, як колись в дев'яності
Іван Показати IP 2 Березня 2024 16:49
Чудовий концерт! Кількістю глядачів -слухачів у залі не похвалиться жоден колектив чи соліст за останні років 30-ть. Відсотків сімдесят з них - молодь до 30 років. 123-й, ти знову, як і завжди, наляпав бруд. Спорожнився, як кажуть. Легше стало?
Їван з Гнідави Показати IP 2 Березня 2024 16:58
На кожен товар є свій покупець !
турист Показати IP 2 Березня 2024 19:22
На сцені були їх Величність АРТИСТИ. Не дикуни з татуїровках, не жебраки з ненормативною лексикою, а АРТИСТИ.
Фанат Показати IP 5 Березня 2024 11:08
І як завжди фанера........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus