USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили, чому на Волині – рекордна кількість нових хворих на COVID-19

10 Червня 2020 12:36
Найбільше нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію за останню добу було виявлено у Володимир-Волинському районі та Ковелі, де тривалий час простежується несприятлива епідемічна ситуація.

Як повідомила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, за останню добу було проведено 676 тестів на коронавірус, із яких 101 дав позитивний результат. Така велика кількість проведених тестувань – рекордна за весь період пандемії.

Тести проводили серед вибраних цільових груп, де прогнозувався ріст захворюваності, з метою локалізації інфекції.

Найбільше нових випадків COVID-19 було зафіксовано у Володимир-Волинському районі – 43. Коронавірус виявили, зокрема, у 34 працівників Володимир-Волинської птахофабрики.

На поширення інфекції в інших, близьких районах вплинуло те, що на птахофабриці працюють мешканці сусідніх населених пунктів, які щодня добираються на роботу.

Також 20 нових випадків виявили в місті Ковелі. COVID-19 виявлено, зокрема, в чотирьох медичних працівників.

Як акцентувала Наталія Янко, спалахи коронавірусу з великою кількістю хворих у Володимирі-Волинському та Ковелі реєструються давно.

За всіма хворими ведеться епідемнагляд, встановлюються кола контактних осіб, проводяться відповідні вірусологічні дослідження та заходи для локалізації вогнищ захворювання.

Так, за останні сім діб показник інцидентності COVID-19 становить у середньому 24,7 на 100 тисяч осіб (при нормі 12 на 100 тисяч осіб).

Тому поки наступні заходи з пом’якшення карантину в області, зокрема в згаданих вище містах, не вводитимуть. Окрім того, через несприятливу епідеміологічну ситуацію із коронавірусом у районах облаштують карантинні пости.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
факт Показати IP 10 Червня 2020 13:34
Повний блеф,а не повідомлення "ЧОМУ".
Анонім до факт Показати IP 10 Червня 2020 16:29
іде інформаційний тероризм на тему пандемії. з кожного телевізора, холодильника ,чайника, мікрохвильовки нагло та настирливо лізе коронавірус!
Петро до Анонім Показати IP 10 Червня 2020 19:54
Выходить що до тебе має прийти не з телевізора і в натуральному вигляді? Так ще-ж не вечір..!
Петро до факт Показати IP 10 Червня 2020 19:51
Бо барани, в магазин і на пошту "за пенсію" - без намордника в і стадом, нюхаючи жопу передньому. На зауваження що швидше не буде, можна постояти і на вулиці в черзі, роблять вид що це стосується оточуючих, але не"розумного барана". Теж саме і в транспорті, але вдень наплив мінімальний - на роботі і в огороді
Жанін Показати IP 10 Червня 2020 14:59
шонібудь. ми всє умрьом
Луч Показати IP 10 Червня 2020 19:07
Це жахлива мода коронавірус(
123 Показати IP 11 Червня 2020 00:18
Чому рекордна кількість хворих? - Тому, що рекордна кількість тестів! Менше тестів - менше хворих, більше тестів - більше хворих, ще більше тестів, буде ще більше хворих. Скоро по таких показниках і загальну статистику можна виводити - кожен сьомий хворий, а може і кожен другий. А ще якийсь період паніки, то буде - кожен сьомий здоровий. Перестаньте панікувати, якщо тільки тестом виявляється дана хвороба, а не станом людини, то не така вона вже й страшна.
Мікола Показати IP 11 Червня 2020 11:01
Дорого дня чи ночі . Абсолютно здорової людини не має взагалі . Нам при народженні вводять палочку туберкульозу . Чи не так? Від чого люди тільки не гинуть . Те що кожен 2 на планеті хворіє на серцевосудинні хвороби про це не пишуть . Чому бути тому не минути . А маска допомагає як мертвому кадило . Тиждень не ходив в магазин . Все чудово . Пішов учора по хліб . Мусив надіти маску . Через 10 хв. результат на лицеві . Подразнення де була маска . Поясніть чому здорова людина має носити маску ? Да і хвора теж . Цеж логічно , що дихаючи парами в масці з вірусом хворієш далі . Вірусів тисячі різних . Чому колись люди були на багато здоровіші ніж ми з Вами? Да їли вони їжу нормальну . Без домішок і добавок . Був природній відбір . Хвора дитинка помирала , здорова лишалась жити . В сім/ях було не по 1-2 дитини . Хто дивився за тими дітками ? Да ніхто . Неня з мамою поважали . Люди і раніше помирали да на це уваги не звертали . Ще як би на гонорею всіх перевірили . Думаю результат шокував би всіх . Пили люди воду з автоматів з одного стакану і ні чого . Пили пиво і квас з бокалів і нічого . Сьогодні всім подавай одноразовий стакан , шприц . Де воно було ? Де лежало перед тим як в упаковку попало ? Це не люди хворі це вже вся планета хвора ! Ось і цепляється всяка зараза . Тим більше китайська . Де Китай , а де ми ? Там пукнули . а ми обісрались . Теке воно життя . Всім хорошого . позитивного настрою .
ДО МІКОЛИ Показати IP 11 Червня 2020 19:03
Правда в тому що бережного і Бог береже. А тим, хто каже що можна без маски ходити - так, можна, і обличчя і рук теж можна не мити... Але при теперішній ситуації то не є гігієнічно, та й просто не по людськи !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus