USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У районах на Волині через спалах коронавірусу знову встановлять карантинні пости

9 Червня 2020 20:12
У Ратнівському та Ківерцівському районах через несприятливу епідеміологічну ситуацію із коронавірусом облаштують карантинні пости.

Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляють у Волинській ОДА.

На в’їздах та виїздах з села Річиця Ратнівського району, міста Ківерці та селища Олика Ківерцівського району діятимуть карантинні пости. Окрім того, з 10 червня скасували перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Як повідомлялося раніше, наступний етап карантинних послаблень з 10 червня у Волинській області не відбудеться через зростання кількості хворих на коронавірус.

Нагадаємо, станом на ранок 9 червня на Волині виявили 34 нових хворих на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus