USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Повідомили, коли відновиться рух тролейбусів 4 та 4а до Привокзального мікрорайону

23 Липня 2021 20:20
Тролейбуси 4 та 4а змінили маршрут і не їздили до Привокзального мікрорайону через аварійну ситуацію, яку вже майже вирішили.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у звіті на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, чимало лучан нарікають на те, що тролейбуси 4 та 4а припинили їздити до залізничного вокзалу. Нагадаємо, рух цих маршрутів змінили ще на початку липня.

Зі слів мера міста на цій ділянці сталася серйозна аварія, яка виникла через помилки при прокладанні кабелів. Проблему обіцяють вирішити уже найближчим часом, а рух може відновитися уже наступного тижня.

«На завершальному етапі вирішення цієї проблеми і завершуються ремонтні роботи. Орієнтовно на наступному тижні, якщо все буде добре, приблизно в середу-четвер, відновимо рух на Привокзальний мікрорайон», - повідомив він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus