USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Повідомили про стан бандерштатівця, якому стало погано під час слему

4 Серпня 2019 17:35
Бандерштатівець, в якого стався приступ епілепсії під час виступу однієї з груп, знаходиться у стабільному стані, адже йому оперативно надали медичну допомогу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник медичної служби Бандерштату Андрій Михнюк.

«Ми швидко прибігли на місце пригоди, постраждалого перевели в стабільне бокове положення. Постійно відбувався контроль свідомості. Він в стабільному стані пролежав до приїзду «швидкої». Його поклали на твердий щит, і він був відправлений до лікарні каретою швидкої медичної допомоги», – зазначив Андрій Михнюк.

«Наскільки мені відомо, то його стан був стабілізований, він ще зараз знаходиться у лікарні. Була інформація, що він є музикантом і грає на трубі в одному з гуртів. Якщо, наприклад, він грав на трубі, то в нього піднявся тиск, через що і стався приступ епілепсії», – каже медик.

З його слів, приступ епілепсії не спричинений ні наркотиками, ні алкоголем. Це просто нещасний випадок, його рідко можна передбачити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шо шо? Показати IP 4 Серпня 2019 18:17
Музикальна епілепсія? Це Супрун такий діагноз поставила?
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 4 Серпня 2019 18:25
Ніхто не знає від чого стаються приступи епілепсії. Ніхто цього не лікує - це невиліковне. Як і ніхто не знає скільки є форм цієї хвороби.
Viking Показати IP 4 Серпня 2019 21:28
Це не епілепсія , а "судомний синдром" , причиною якого можуть бути різні захворювання. Для чого писати "приступ епілепсії", якщо такий діагноз при появі судом, вперше у пацієнта, ставити неможна ? Діагноз "епілепсія" потрібно підтвердити наявністю специфічних проявів на енцефалограмі і виключити інші захворювання що періодично можуть давати схожу симптоматику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus