USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили про зміни в роботі візового центру та Генконсульства Польщі у Луцьку

3 Липня 2020 21:27
Відтепер у Генконсульстві РП у Луцьку власники Карт поляка, члени сімей громадян Польщі або інших країн ЄС можуть подати документи на одержання візи в консульстві без реєстрації.

Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на gov.pl.

У Генконсульстві Польщі у Львові власники Карт поляка, члени сімей громадян Польщі або інших країн ЄС можуть так само подавати документи на візу без попередньої реєстрації, однак дату і час візиту треба заздалегідь обумовити через телефон. Контактний номер: +380 32 2957990.

Водночас Візовий центр Польщі поінформував, що 3 липня в пунктах прийому візових анкет в Луцьку, Львові та Ужгороді відновлюють прийом документів на отримання дозволу Місцевого прикордонного руху (картки МПР). Подача документів можлива лише за попереднім записом.

Для того, щоб зареєструватися на візит, потрібно оплатити сервісний збір у відділенні Ідеябанку або Кредобанку. Прийом оплат сервісного збору у відділеннях Ідеябанку можливий з 1 липня 2020 року, а у відділеннях Кредобанку – з 2 липня 2020 року.

Як повідомлялося раніше, у Генеральному консульстві РП у Луцьку поінформували про зміни в організації роботи у справах видачі Карти поляка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus