USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поєднання міцності та гнучкості: у Луцьку – змагання зі спортивної акробатики

1 Червня 2023 18:14
У Луцьку відбулася відкрита першість Волинської ОДЮСШ зі спортивної акробатики серед дітей. До участі долучилися 80 учасників із Луцької громади. Змагання приурочили Міжнародному дню захисту дітей.

Організувала турнір Волинська ОДЮСШ, за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Волинської обласної ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Спортивна акробатика – це поєднання міцності та гнучкості, спритності та атлетизму. За видовищними елементами спортсменів спостерігала чимала кількість глядачів у залі. Юні хлопці та дівчата змагалися в індивідуальних номінаціях, у парах та трійках. Жодна дитина у підсумку не залишилася без нагород.
Очільник департаменту молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий побажав учасникам спортивних здобутків, мирного неба та якнайшвидшої перемоги нашої держави. Він зауважив, що багато дітей нині мимоволі змушені бачити жахіття війни та відзначив сміливість українських військових.
Як наголосила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, зараз важливо підтримувати талановиту молодь, аби вона приносила здобутки в майбутньому. З її слів, підтримка спорту є одним із пріоритетів діяльності Фонду.

«Те, що зараз роблять благодійники, волонтери, наші захисники та захисниці – це для вас, дорогі діти. А роблять вони все для того, щоб наша країна була сильна, вільна й незламна, для того, аби у вас була змога тренуватися та проявляти себе на всіх рівнях. Тому користуйтеся цим шансом, бо ж він нам дається нелегко», – звернулася очільниця Фонду до учасників.
Виконувач обов’язків директора Волинської ОДЮСШ Дмитро Піддубний наголосив, що спортивна акробатика в Луцьку є одним із провідних видів спорту, а команда спортшколи нещодавно виборола бронзові медалі на Всесвітніх іграх.

«На сьогодні в ОДЮСШ спортивною акробатикою займається близько сотні дітей. Вони показують чудові результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Ми маємо тренерів із хорошим потенціалом, які вміло навчають нелегких, але яскравих спортивних елементів», – відзначив Дмитро Піддубний.
Для всіх присутніх майстерний виступ показали бронзові призерки Всесвітніх ігор Вікторія Куницька, Олександра Мальчук та Дарина Пом‘яновська. Після цього усі дітлахи отримали пам’ятні медалі, грамоти та кубки. Завершили змагання урочистим виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus