USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поїхали з місця ДТП: чоловік, збитий блогерами на Porsche в Києві, розповів подробиці аварії

26 Січня 2022 09:57
Чоловік, якого скандальна блогерка Марія Семенова збила з друзями на Porsche, розповів подробиці інциденту. Постраждалого від серйозних травм врятувало екіпірування.

Як повідомляє ТСН, на швидкості понад 120 кілометрів на годину, за дозволених 50, автівка спочатку обігнала інші, а далі просто посеред дороги збила чоловіка на моноколесі. Усе це знімали на відео та без жодних вагань опублікували в Instagram.

Зі слів потраждалого Андрія, він повертався додому, коли його збили. Він виїхав на дорогу, бо закінчилася пішохідна зона. Потерпілий запевнив, що не помітити його було неможливо, бо він був у повній екіпіровці. Блогери зупинилися не відразу, а приблизно за 300 метрів від місця ДТП.

«Підбігли, запитали, чи все в порядку. Взяли карту, пообіцяли скинути (гроші, – ред.) і поїхали – не заплатили. Вони просто скористалися моїм шоковим станом і зникли», – поділився потерпілий.

А коли дістався додому – то побачив, що відео, як його збиває автівка, без жодного докору совісті опублікували в соцмережах.

За кермом автівки був хлопець 20-річної блогерки Марії Семенової з ніком ttiisshhiinnaa, яка сиділа на пасажирському місці та опублікувала відео. Дівчина уже не вперше хизується скандальними відео. Майже 3 роки тому копи зняли її мосту, звідки та хотіла стрибнути, через сварку з хлопцем.

Влітку минулого року разом з друзями розгромила готельний номер, а коли на місце приїхала поліція, вона спочатку запропонувала роздягнутися в обмін на свободу.

«Так, хлопці, я вам показую цицьки, а ви нас відпускаєте. Цицьки хочете?» – говорила вона тоді.

Нині вона щодня публікує відео записані під пісні з лайкою, на яких плаче, вживає алкоголь, курить, кричить та б’ється з друзями. Деяким навіть наводить пістолет в обличчя.
Натомість, як каже постраждалий Андрій, він не викликав поліцію, бо був у шоковому стані. Він вже звернувся до медиків і задокументував травми. Також хоче намір написати заяву в поліцію.

«Якщо я промовчу, не будуть покарані такі люди, не буде справедливості, і ситуація буде повторюватися. Я навіть не хочу думати, що було би, якби я був без захисту», – підсумував потерпілий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Січня 2022 11:20
Молодець, хлопець. Якщо зло не зупинити, воно буде безкарним. Ще когось зіб'ють, не дай Бог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus