USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пожежу в заповіднику на Рівненщині вдалося локалізувати: вигоріло майже 2 га лісу

24 Квітня 2019 21:00
Пожежу у лісі на території Рівненського природного заповідника вдалося локалізувати.

Про це повідомляє ТСН.

Запалало тут ще до опівдня, полум'я було дуже сильним. Щоб ліквідувати пожежу об`єдналися лісники, рятувальники та жителі сусіднього Старого села.

Через сильний вітер здолати вогонь було тяжко. Довкола заповідника попроривали рови, аби раптом вогонь не поширився далі до сіл. Зупинити його вдалося, але подекуди досі тліє, а ще велика задимленість. Щільний дим встилає нині цілі гектари, так що аж дихати тяжко та виїдає очі.

Приблизно вигоріло два гектари. Які збитки завдав вогонь цій території, поки невідомо. Тут унікальні болота, а ще багато червонокнижних тварин та рослин. Попередня причина займання - підпал сухостою невідомими. Поруч із заповідником теж горять ліси. Горить всього за кілометр від села Хміль Рокитнівського району. Там місцеві разом із пожежниками гасять вогонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люди, ви-люди ? Показати IP 24 Квітня 2019 21:03
Це ж скільки тварин й пташок загинуло..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus