USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працював охоронцем і має дозвіл на зброю – арештували четвертого підозрюваного у стрілянині в Луцьку

16 Листопада 2018 09:12
У Луцькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід для четвертого підозрюваного у вчиненні злочину – стрілянині на луцькій мийці.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

У Києві волинські правоохоронці затримали 38-річного Олександра Барташука, мешканця Києва. Відомо, чоловік працював приватним охоронцем та ремонтував взуття. Свою присутність під час вчинення злочину не заперечував, запевняв, що його попросили бути присутнім у якості масовки, про стрілянину нічого не знав.

Слідчий та прокурор подали клопотання до суду, аби підозрюваного Барташука взяли під варту терміном на 60 діб для проведення подальних слідчих дій.
Слідчий запевнив, що підозрюваний після вчинення злочину викинув свій телефон та міг знищити інші докази – наприклад, зброю.

Варто зазначити, що у Барташука є дозвіл на зброю. Після дебатів – суд постановив взяти під варту підозрюваного Олександра Барташука строком на 60 діб.

Адвокат підозрюваного Віталій Єлов не заперечує, що його підзахисний був присутнім під час вчинення злочину, однак стверджує, що участі у стрілянині не брав.

До слова, Олександр Барташук – четвертий із підозрюваних, якого взяли під варту. Декілька днів тому такий же запобіжний захід обрали Михайлу Ількуну, Тимуру Байрамову і Дмитру Нагайчуку.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

Згодом стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Строцюк Показати IP 16 Листопада 2018 09:50
Цікаво чому до сих пір не знайшли кого нападники волокли пораненого до свого автомобіля?
Лучанка Показати IP 16 Листопада 2018 12:08
можна тільки подумати що його хтось шукав....якщо доганяли і люди бачили що з джипом їхала міліція - і туттттт бббах.. ф залишили в спокої на березі річки до другого дня
Хрен собачий Показати IP 16 Листопада 2018 12:42
Я не я і пушка не моя...
Шо причепились!! Показати IP 16 Листопада 2018 22:27
Просто проходив мімо. Пацани попросили тіки постояти рядом, не хотів пацанів обіжати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus