USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Він не виходив з авто», – адвокат підозрюваного у стрілянині в Луцьку

10 Листопада 2018 14:43
Протягом кількох днів поліція намагалась встановити особи підозрюваних у смертельній стрілянині на авто мийці в Луцьку, і ось 9 листопада у Луцькому міськрайонному суді обирали запобіжний захід одному із підозрюваних.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Кілька людей в залі, адвокат та підозрюваний з незворушно-спокійним обличчям, так відразу не зрозумієш, що кілька днів тому цей 24-річний чоловік міг бути учасником перестрілки на луцькій автомийці.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.

Протягом кількох днів вже були встановлені імовірні імена підозрюваних, серед них мешканець міста Бровари, Київської області, 1994 року народження Дмитро Нагайчук.

9 листопада чоловіку обирали запобіжний захід.
«Нагайчук Дмитро Олександрович 5 листопада 2018 року близько 15 години, за попередньою змовою з Джикія Тамазі Венорієвичем та групою інших невстановлених осіб грубо порушували громадський порядок зухвалістю, знаходячись на території автомийки та кафе 5 зірок, що на вулиці Набережній, нехтуючи загальнолюдськими нормами моралі», - зазначає слідчий Володимир Хвесик.

Адвокат підозрюваного, якого найняла сестра, Олександр Сілада не заперечував щодо обрання його підзахисному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Каже – це найкращий варіант, та додає – що у момент вчинення злочину Дмитро Нагайчук не виходив з автомобіля, так це чи ні – вирішить слідство.

За рішенням суду чоловік буде під вартою 60 діб, тобто до 5 січня, доки триватиме розслідування, аби Дмитро Нагайчук не мав змоги вплинути на свідчення очевидців, чи будь-яким іншим чином незаконно вплинути на хід слідства. За цей час він зобов’язаний співпрацювати з правоохоронцями.

Досудове слідство на разі підозрює лише двох осіб у скоєнні умисного вбивства, замаху на вбивство та хуліганстві – Дмитра Нагайчука та Джикія Тамазі Венорієвича, який до речі вже відбував покарання за умисне вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus