USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівникам КП «АвтоПаркСервіс» виплатять заборгованість із заробітної плати

5 Червня 2020 16:32
Комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» отримало поворотну фінансову допомогу від Луцької міської ради на виплату боргу із заробітної платні своїм працівникам.

Про це під час дистанційної позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 5 червня, повідомила директор департаменту фінансів Лілія Єлова.

Зі слів посадовиці, під час дистанційного засідання профільної комісії комісії було прийнято рішення надати поворотну фінансову допомогу КП «АвтоПаркСервіс» у розмірі 80 тисяч гривень на виплату заборгованості із заробітної плати працівникам.

Питання розглядали у межах чергових змін до бюджету міста.

Луцькі обранці громади у більшості такі зміни підтримали, проголосувавши «за».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваня Показати IP 5 Червня 2020 17:48
Хватить тато торгувати бо не має чим здачу давати. Загнали підприємство в 0. Соломатіна за доведення підприємства до банкрутства притягнути до криміналу. Фірму закрити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus