USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Під час обшуків у будинку волинянина знайшли незаконний бурштин. Фото

21 Лютого 2019 16:17
Незаконно видобутий бурштин вилучили у жителя села Цміни Маневицького району під час обшуків.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Під час досудового розслідування кримінального провадження про незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення – бурштину (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 240 КК України), під процесуальним керівництвом прокурорів Маневицької місцевої прокуратури, працівниками Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області під час обшуку в оселі мешканця села Цміни вилучено близько 1,5 кг обробленого і необробленого "сонячного" каміння.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, вирішується питання щодо призначення експертиз та накладення арешту на вилучені цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus