USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Представники «Луцькводоканалу» зможуть складати адмінпротоколи

16 Червня 2021 17:04
Представники комунального підприємства «Луцькводоканал» зможуть складати адміністративні протоколи на порушників правил користування послугами водопостачання.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 червня.

На підставі звернення директора КП «Луцькводоканал» юридичним департаментом було підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради Про уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Зазначається, що Кодексом України про адміністративні правопорушення, зокрема статтями 150 (порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями), 103-1 (порушення правил користування енергією, водою чи газом), 103-3 (порушення вимог щодо комерційного обліку теплової енергії, гарячої та питної води), передбачено адміністративну відповідальність за порушення правил користування послугами водопостачання в частині самовільного переобладнання інженерних мереж, втручання в роботу засобів обліку води, створення перешкод для доступу представників виконавця комунальної послуги до вузлів комерційного обліку.

Розгляд справи про адміністративне правопорушення, передбачені статтями 103- 1 та 150 КУпАП, проводять підвідомчі адміністративні комісії при виконавчих органах міських рад (ст. 218 Кодексу). Справи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 103-3 Кодексу, розглядаються суддями районних, районних у місті, міських чи міськрайонних судів (ст. 221 Кодексу).

Згідно з п. 2 ч. 1 ст. 255 КУпАП у справах про адміністративні правопорушення, що розглядаються органами, зазначеними в статтях 218-221 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати посадові особи, уповноважені на те виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад (зокрема за статті 103-1, 103-3, 150 КУпАП).

Для забезпечення дієвого впливу на порушників згідно зі ст. 255 КУпАП необхідно уповноважити посадових осіб КП «Луцькводоканал» на складання протоколів про адміністративні порушення за ст.ст 150, 103-1, 103-3.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення, уповноваживши посадових осіб «Луцькводоканалу» на складання протоколів про адмінпорушення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Червня 2021 20:41
Ти дивись як ця сволота бойко, Льовочкін, ахмєтов і т. д. турбується про облік, а хто по турбується про ціни на Український газ якого повністю вдосталь для ЖКХ, а хто на ЛуцькводоАнал напише адміністративний протокол за сморід, за злиття нечістот в Липлянах з колбасен і подібних хитрожопих бізнесменів.
Людина Показати IP 16 Червня 2021 23:13
Мало муніципалів то ще одні , як же це дістало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus