USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прем’єр-ліга не потрібна? «Волинь» беззубо поступилася житомирському «Поліссю»

29 Квітня 2021 15:36
Не продемонструвавши гру команди, яка претендує на підвищення у класі, луцька «Волинь» у 24 турі мінімально поступилася житомирському «Поліссю» на виїзді. Долю протистояння вирішив єдиний гол, який «хрестоносці» привезли собі на початку матчу.

Матч розпочався у доволі неквапливому темпі, жодних передумов для гольових моментів в обох команд не було. Але на 7 хвилині волиняни самі собі привезли гол: Приймак віддав пас назад на Леванідова, а Коваль, обікравши воротаря лучан, відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Через кілька хвилин Галенков після контратаки міг подвоювати рахунок, але в цьому моменті Леванідов зіграв надійно.

«Волинь» свій перший момент створила на 19 хвилині: Протасов обігрався на фланзі з Сімініним, проте влучити у рамку воріт не зміг.

До кінця тайму кілька дальніх ударів завдав Рябов, щоправда, жодної небезпеки вони не несли. А вже у доданий до першої половини час свою дальню спробу мав Сімінін, однак у рамку воріт капітан «хрестоносців» не влучив.

Одразу ж по перерві Василь Сачко вирішив провести заміни: замість Мартинюка вийшов Климець, замість ЧачуаВойтіховський.

На 64 хвилині Галенков збив Климця, який виривався віч-на-віч з голкіпером, та отримав червону картку за фол останньої надії. Тож «Волинь», яка не могла створити жодного моменту в другому таймі, отримала шанс врятувати цей матч.

На 79 хвилині «Волинь» подала кілька кутових поспіль, один з яких міг закінчитися взяттям воріт, проте кіпер житомирян впорався з ударом головою Приндети з відскоком від газону.

На 90 хвилині волинські футболісти мали ще один момент, проте голкіпер господарів парирував удар в ближній кут зі штрафного.

В підсумку житомиряни у меншості зуміли втримати переможний результат – 1:0, а «Волинь» продовжує віддалятися від трійки лідерів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Знову чиновники? Показати IP 29 Квітня 2021 15:44
ну що там, де вболівальник Волині який у всьому чиновників місцевих звинувачував? Знову чиновники винні, бо погано мотивують команду? Саме через це Леванідов привіз гол і команда не створила по суті жодного моменту за гру граючи при цьому 25 хв в більшості? Ганьба, один з найбільших бюджетів серед команд першої ліги і така бездарність вже який рік, більше дивитись на це не буду
Іван Іванович до Знову чиновники? Показати IP 29 Квітня 2021 15:59
Це на словах "один з найбільших бюджетів", а на ділі за команду грають ноунейми (Мартинюк, Ляшенко, Рябов, Климець, Цюпа і т.д.) і нема ні одного гравця рівня Майкона чи Рамона Лопеса, з якими Волинь востаннє виходила в УПЛ.
Павло до Іван Іванович Показати IP 29 Квітня 2021 16:13
ну Рябов топ!
дивно до Іван Іванович Показати IP 29 Квітня 2021 16:50
дивне порівняння, потрібно порівнювати не минулі склади Волині якихось років, а бюджет в порівнянні з іншими командами першої ліги, у Волині бюджет один з найбільших, тому мають бути і відповідні очікування, а тренерський штаб та гравці їх не виправдовують. Чи можливо Ви думаєте, що наприклад той самий Сімінін, який вже роками тут чи Кожанов, який вже пішов, Сіаваш, Ви думаєте вони тут за 500$ на місяць грають?
Іван Іванович до дивно Показати IP 29 Квітня 2021 17:52
Сімінін може і за 500$ грає. Він вже старий, і нікому крім Волині не потрібний. Та сама ситуація була з Михаликом в минулому сезоні і Приндетою в цьому. Це гравці для чемпіонату області, не вище.
Євробидло до Іван Іванович Показати IP 29 Квітня 2021 21:40
Ти нуб в футболі, бо на момент виходу в УПЛ і Майкон і Рамон були теж ноунеймами
Любі свині Показати IP 29 Квітня 2021 16:00
Дивився цю ганьбу.... В мене в дворі дітлахи крутіше грають... Тренерський штаб - велком на вихід!!!
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 29 Квітня 2021 16:04
Я з вами дорогенький читачику не згідний. Треба уболівати за свою футбольну команду до останнього подиху до останньої хвилинки, поки команда існує, навіть якщо ця команда не впоралась зі своїми емоціями, навіть коли Владислав Леванідов припустився такої ганебної помилки. Справжній уболівальник в радості та в горі залишається зі своєю командою до кінця. Не падайте духом. В цьому році ФК "Волинь" не виконала своє завдання, не вийде до УПЛ. Нічого страшного не трапилось, будемо надіятись, що на наступний футбольний сезон 2021/2022 роки ФК "Волинь", обов'язково потрапить до Прем'єр Ліги.
Лучанин до Уболівальник ФК "Вол Показати IP 29 Квітня 2021 16:20
Якщо вболівати за таку команду, то з дипресії ніколи не вийдеш!)))))
Пильний Показати IP 29 Квітня 2021 16:08
Сачко - не тренер. Давно казав. Поставте терміново Кварца на тих кілька матчів, то хоч новини стануть цікавіші.
Читатель до Пильний Показати IP 29 Квітня 2021 17:43
Кварц є почесний президент і мутить воду саме він. Не хочуть власники в УПЛ і крапка.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2021 16:34
ковзани... хлопці, подумайте про ковзани!
Хав Показати IP 29 Квітня 2021 19:28
Нападаючий "Волині" в цьому матчі забив два м'ячі ! Ні одного, ні другого м'яча - не знайшли !
До Анонім Показати IP 29 Квітня 2021 19:31
Про які ковзани ти говориш ! Тільки в "Чапаєва" !
Реально Показати IP 29 Квітня 2021 20:48
бувають програші, буває немає фарту. Це футбол. Але скільки може продовжуватись тупа, беззмістовна гра з безкінечними безадресними навісами в штрафну "на авось"? Набридло! Про яку Прем'єр лігу можна говорити????
12 гравець Показати IP 29 Квітня 2021 20:57
Спорт це політика, а футбол це велика політика.
Уболівальник ФК Инь" Показати IP 29 Квітня 2021 21:16
Будем вболівати за Верес, вони здається виходять і хочуть грати в Луцьку. Все-таки команда з Рівного це теж Волинь.
Юрій Мацюк Показати IP 29 Квітня 2021 21:47
Чесно це просто позорище, і тут не Сачко винуватий, а оця пихата наглість футболістів, які під ногами землі не відчувають, бо грають в першій команді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus