USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прем'єр-міністр анонсував повну зміну керівництва Держгеокадастру

19 Вересня 2019 12:52
Наступного тижня буде звільнено керівництво Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає 112.ua.

За словами прем’єра, таке рішення було прийнято, щоб успішно завершити земельну реформу. Гончарук зазначив, що в Державному земельному кадастрі має бути наведений порядок.

«Те, що зараз там відбувається, – це треш. Ми виходимо з того, що там абсолютно прогнила система, де працюють переважно корупціонери, я особисто з цього виходжу. На наступному тижні ми маємо намір повністю змінити керівництво державного земельного кадастру», – сказав Олексій Гончарук.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський пообіцяв обов’язково запустити ринок землі в Україні, при цьому Зеленський пообіцяв продавати землю тільки українцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиняка Показати IP 20 Вересня 2019 00:58
Допомога з народу: Ланевич,Поляков,Білан, Василенко!Це в першу чергу, але не звільнити, а в тюрьми за розкрадання землі держави в особливо великих розмірах, з конфіскацією майна!!!!
Агнешка Показати IP 25 Вересня 2019 12:09
Ще допомога з народу: Якименко Іван Васильович (Донецька область)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus