USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прем'єр-міністр Ізраїлю заборонив своїм міністрам відвідувати Україну

26 Грудня 2016 08:29
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху дав вказівку всім головам міністерств протягом найближчих трьох тижнів не здійснювати візитів в країни, які проголосували проти Ізраїлю в Раді безпеки ООН і не проводити жодних зустрічей з міністрами з цих країн, у тому числі з українською делегацією, яка підтримала резолюцію. Про це він заявив на засіданні кабінету міністрів з військово-політичних питань, повідомляє 9 канал Ізраїлю, інформує 112.

Нетаньяху також повідомив, що не стане зустрічатися з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей на економічній конференції в Давосі, яка відбудеться в січні.

Прем'єр також настійно попросив міністрів утриматися від розмов про анексію територій до тих пір, поки Дональд Трамп не вступить на посаду президента США. Він натякнув на можливість нових антиізраїльських кроків міжнародної громадськості до зміни американської адміністрації, яка запланована на 20 січня.

Нагадаємо, 23 грудня, Рада безпеки ООН прийняла резолюцію, в якій йдеться, що створення Ізраїлем поселень на окупованій палестинській території "не має юридичної сили і є кричущим порушенням міжнародного права".

Її підтримали 14 членів Радбезу, в тому числі Україна. США, які раніше блокували подібні проекти, утрималися. Авторами документа є Малайзія, Нова Зеландія, Сенегал і Венесуела.

Після того, як Україна підтримала резолюцію, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаніягу скасував запланований візит українського прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Що важливо, 19 грудня Ізраїль підтримав резолюцію Генеральної Асамблеї, відповідно до якої Росія визнається державою агресором, а Крим - тимчасово окупованою територією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 09:46
чого піднімати такі воплі: країни повинні будувати свої взаємовідносини згідно міжнародного права, а не на основі договорняків, тоді і воєн не буде.До речі, на основі права повинні будуватися відносини також громадян в суспільстві.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 11:21
в тому то і проблема, що кожен трактує право на свій розсуд.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 15:25
Украіна не є ще державою! І зтаким політикумом якщо і стане ,-то дуже не скоро!
ку-ку до Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 15:28
добре що у не полюхів не болить Крим і війна на Донбасі! Браво!
Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 11:26
типовий приклад проблеми, яка має гнойниковий характер, тобто не вирішується протягом десятків років. причина тому - позиція єврейського лоббі в Сенаті США, які не можуть зайняти чітку правову позицію і визнати протиправною окупацію палестинських територій.
555 Показати IP 26 Грудня 2016 12:19
В Тель-Авіву завжди був дещо закомплексований погляд на речі...
Бабаян Показати IP 26 Грудня 2016 12:52
А наші викличуть посла Ізраілю "на килим", щоб роз"яснив ситуацію?
Анонім до Бабаян Показати IP 26 Грудня 2016 16:25
клімкін може викликати "на коврик" хіба що свою секретаршу. решта всі впадуть від сміху
Бабаян до Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 19:01
Так ото ж...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus