USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прем’єра, яка болить кожному українцю: Фіолет презентував пісню про Чорне море

8 Липня 2022 06:32
Український гурт Фіолет, родом з Луцька, презентував нову зворушливу пісню, присвятивши її Чорному морю й Одесі. Композиція так і називається – «На Чорному морі».

«Прем’єра, яка болить кожному українцю. Особливо влітку. Особливо, коли виринають спогади з теплих берегів, наповнених романтикою вечорів і безкрайніх хвиль нашого Чорного моря, – відзначають музиканти. – Стоїть місто, де живуть наші серця. І ми стоїмо з ним. Болить. Дуже болить. Але стоїмо. І віримо, що попереду нас чекають в рази кращі моменти у вже мирній Одесі. Будемо вдячні за поширення, коментарі, ваші враження і спогади. Все буде Україна

«Не знаю, чи цьогоріч випаде нагода прогулятися улюбленими місцинами в Одесі, обійнятися з давніми друзями, але я завжди вірю в краще. Вірю в нас, вірю в ЗСУ, вірю в Україну!» – зауважує фронтмен гурту Сергій Мартинюк.
Нагадаємо, під час повномасштабної війни Фіолет випустив ще дві пісні «Заряджай» і «Говори».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus