USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Препарату вистачить на два тижні, – інсулінозалежні на Волині

11 Жовтня 2018 10:30
Забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет - є чи не найболючішим питанням жителів Камінь-Каширського району. Народний депутат Ірина Констанкевич провела особистий прийом громадян. На прийом до нардепа прийшла ціла делегація інсулінозалежних. Хворі розповідають, що препарату в них залишилось ще на два тижні, а далі й бояться думати, що буде.

Голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук розповів, що за рахунок перевиконання та зняття коштів із інших статей витрат у районному бюджеті вдалося віднайти 100 тисяч гривень при потребі у 400 тисяч.

Ірина Констанкевич пообіцяла взяти це питання на особливий контроль, адже це питання здоров’я та життя людей.



Протягом своєї каденції Ірина Констанкевич побувала чи не у всіх селах свого виборчого округу. Нардеп переконана, що спілкування і допомога людям має бути пріоритетом у роботі кожного народного обранця.

Серед найактуальніших питань, що турбували жителів району – пенсійне забезпечення, бездоріжжя, медична реформа, пільгове перевезення, допомога на лікування, підключення до електромереж і багато іншого.

«Я для того і приїжджаю в села, щоб знати, які в них проблеми та намагаюся допомогти. У Києві не видно, як живуть люди у найвіддаленіших селах, тому я намагаюся це їм донести, стукаю у всі двері», - розповіла Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus