USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президент Ірану оголосив про кінець «Ісламської держави»

21 Листопада 2017 12:28
Президент Ірану Хасан Рухані на державному телеканалі офіційно заявив про кінець "Ісламської держави", пише ТСН з посиланням на Reuters.

Зазначається, що трохи раніше командир іранської гвардії генерал-майор Касем Сулеймані виступив з аналогічною заявою, яку було оприлюднено на сайті новин гвардії. Минулого тижня місцеві ЗМІ опублікували його фотографії в одному з міст на сході Сирії. Саме воно, за словами Сулеймані, було останнім, визволеним з-під контролю "Ісламської держави".

Також видання зазначає, що іранська гвардія, що є найпотужнішою військовою силою в країні, вже кілька років веде бойові дії на боці президента Сирії Башара Асада.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Володимир Путін провів зустріч в Сочі з президентом Сирії Башаром Асадом, під час якої він Путін заявив про завершення військової операції у Сирії оголосив про намір закінчити військову операцію в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus