USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Президент на передовій нагородив військових волинської бригади

4 Жовтня 2023 10:40
Президент України Володимир Зеленський 3 жовтня у районі виконання бойових завдань нагородив воїнів 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого високими державними нагородами – орденами Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів та орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в бригаді.

Вручаючи нагороди, Президент щиро подякував воїнам за захист.

«Маю честь бути сьогодні тут, подякувати вам і вашим побратимам за захист нашої держави, за кожен день і ніч, що ви віддаєте за всіх нас, не шкодуючи себе. Це дуже важлива місія. Я бажаю всім вам лише перемоги, здоров’я, повертатися живими, не втрачати мотивації, із якою ви так міцно бороните суверенітет нашої держави та майбутнє наших поколінь», – наголосив Глава держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 4 Жовтня 2023 10:51
Найголовніше, щоб як найшвидше закінчилась ця страшна розпочата кацапами війна та всі УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ-ВИЗВОЛИТЕЛІ повернулись у свої домівки живими і неушкодженими !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus