USD 39.85 40.25
  • USD 39.85 40.25
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Президент Польщі в День Конституції України раптово прибув до Києва

28 Червня 2023 15:26
Президента Польщі Анджея Дуду помітили на залізничному вокзалі Києва. Він прибув до столиці України з не анонсованим візитом у День Конституції, 28 червня.

Про це пише УНІАН.

Відзначається, що глава польської держави обговорить з Президентом України Володимиром Зеленським низку питань, в тому числі і ситуацію на фронті, і загрозу російського теракту на Запорізькій атомній електростанції.

«Під час переговорів з Президентом Зеленським проведе консультації з приводу поточної ситуації на фронті, в тому числі загрозу теракту Росії за Запорізькою АЕС. Також буде обговорюватися підготовка до липневого саміту НАТО», – йдеться у повідомленні канцелярії президента Польщі в Twitter.

Також він візьме участь у святкуванні Дня Конституції України.

Раніше Президент України Володимир Зеленський з нагоди святкування 27-ї річниці з моменту вступу в силу Конституції країни зазначив, що українські громадяни ціною власних життів і самопожертви у війні з російськими загарбниками борються за права і свободи, закріплені в Конституції України.

Крім того, Президент Литви Гітанас Науседа прибув з неоголошеним візитом до Києва. Він зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським та візьме участь у заходах з нагоди 27-ї річниці прийняття Конституції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хз Показати IP 28 Червня 2023 21:21
Молодці
Анатолій Показати IP 28 Червня 2023 21:32
Польща та Литва вірні і надійні друзі!
777 до Анатолій Показати IP 29 Червня 2023 10:49
Слипый казав побачим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus