USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пряме запрошення Альянсу вступити у війну з РФ: реакція Росії на заявку України щодо приєднання до НАТО

30 Вересня 2022 18:14
У п’ятницю, 30 вересня, Україна ухвалила рішення подати заявку на вступ до НАТО. Реакція від Росії не забарилася. У Кремлі заявку України на вступ до Альянсу розцінюють «як запрошенням НАТО вступити у військовий конфлікт із РФ».

Як інформує ТСН, про це заявив очільник комітету Держдуми з міжнародних справ та лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Леонід Слуцький, пишуть російські засоби масової пропаганди.

«Слова Зеленського про заявку Києва на прискорений вступ до НАТО звучить як пряме запрошення Альянсу вступити у військовий конфлікт із Росією», – сказав депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у п’ятницю, 30 вересня, також провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого йшлося про актуальну ситуацію на фронті.

За підсумками засідання Україна ухвалила рішення подати заявку на вступ до НАТО. Це відбуватиметься за пришвидшеним порядком. Армія України вже довела, що відповідає усім стандартам Альянсу, тепер залишилась лише юридична складова.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, Володимир Путін заявив про анексію Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Та ви що... Показати IP 30 Вересня 2022 20:04
Г...но нас хвилює, що ви кацапи собі думаєте. Ми тільки починаємо. І в НАТО ми будуємо, і Калінінград вам заберуть !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus