USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Просто з Токіо: до Луцька приїхав відомий дзюдоїст, аби привітати свого тренера

11 Серпня 2021 13:38
Олімпійський призер із боротьби дзюдо, віцепрезидент Федерації дзюдо України, наставник збірної Азербайджану на Олімпіаді-2020 Руслан Машуренко прибув до Луцька з ігор у Токіо, аби привітати з ювілеєм свого колишнього тренера Анатолія Бондарєва.

Відзначимо, Руслан Машуренко першим із дзюдоїстів за роки незалежної України виборов для збірної нагороду на Олімпійський іграх. Так, у 2000 році він здобув бронзу на Олімпіаді в Сіднеї.

Виховав майбутнього олімпійського призера заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, учасник бойових дій в Афганістані, кавалер орденів «Червоної зірки» та «За заслуги» ІІІ ступеня Анатолій Бондарєв. Він тренував Руслана Машуренка п’ять років – протягом 1998-2002 років. У 2003 році спортсмен припинив тренування у зв’язку з травмою.
На зборах перед Олімпійськими іграми у 2000 році
На зборах перед Олімпійськими іграми у 2000 році
Протягом 30 років Анатолій Бондарєв очолює Волинську обласну дитячо-юнацьку спортивну школу з видів боротьби, де було підготовлено, зокрема, понад 300 майстрів спорту України, вісім майстрів спорту України міжнародного класу та двох заслужених майстрів спорту України з видів боротьби (дзюдо, самбо, бойове самбо і сумо).

Днями Анатолій Іванович відзначив 60-річчя. Аби привітати його з ювілеєм, прямо з Олімпійських ігор у Токіо до Луцька прибув Руслан Машуренко разом із дружиною.
Руслан Машуренко та Анатолій Бондарєв разом із дружинами
Руслан Машуренко та Анатолій Бондарєв разом із дружинами
Як раніше ми писали, щороку обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби проводить турнір на честь призера Олімпійських ігор у Сіднеї Руслана Машуренка.

Читати ще: «Мрію виховати олімпійського чемпіона», – луцька тренерка з дзюдо, самбо та сумо. Інтерв’ю

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото з особистого архіву Анатолія Бондарєва
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus